Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - problem z ustawieniami pada online

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie, mam fife 15 na xboxie 360. Gram od dłuszego czasu na ustawieniach two buttons, mi się osobiście dobrze na nich gra... I mam problem. Po zakupie fifiy, oczywiście zmieniłem w ustawieniach tryb pada z klasycznego na dwa przyciski. Zagrałem sobie pare szybkich meczy offline i wszystko działało. Problem pojawił się w rozgrywkach online-Ultimate Team. Kiedy odpaliłem pierwszy mecz ustawienia były, no powiedzmy strasznie dziwne ! Miałem w opcjach zaznaczony: "dwa przyciski" a podczas gry miałem dośrodkowanie pod X. W two buttons dośrokowanie, lub piłka na dobieg itp jest pod A, dodaje tak jak wcześniej wspomiałem na single wszystko działa ! Miał ktoś podobny problem, Może ktoś też ma xboxa i morze potwierdzić takie zjawisko ?

33bzwph.jpg

Opublikowano

Może konfigurację dla trybu offline i online trzeba ustawić osobno.

Spróbuj w trybie online przejść do konfiguracji pada i tam zmienić ustawienia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Podczas meczu online, zastopowałem grę, wbiłem do ustawień i sprawdzałem ustawienia kontrolera. Wszystko było w porządku, dwa przyciski zaznaczone. A błąd dalej występuje.

33bzwph.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...