Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam takie pytanie otoz czy jakbym kupil PaySafeCard za 50 zł to czy te 41,50 zł zostanie wydane a 8,50 zł zostanie? Moze to nie ten dział , ale to tez ma wspólnego z Nexonem .Bardzo bym prosił o odpowiedz bo nie wiem czy Nexon by mnie zrobil za przeproszeniem w c***a o 9 zl :)

post-813167-0-58150400-1420285009.png

Nothing is impossible.

Opublikowano

Tak, zostanie Ci te 8,50zł jako reszka i możesz ją użyć przy następnych transakcjach.

Opublikowano

Aha czyli ze jak mam ta kartke tak jak przy doladowaniu to mi poprostu zostanie 8,50 ? super dziekuje bardzo. A tak zeby nie robic nastepnego tematu to czy jakbym mial PSC 20 zl to bym mogl dodac jakos te 8,50 ?

Nothing is impossible.

Opublikowano

Aha czyli ze jak mam ta kartke tak jak przy doladowaniu to mi poprostu zostanie 8,50 ? super dziekuje bardzo. A tak zeby nie robic nastepnego tematu to czy jakbym mial PSC 20 zl to bym mogl dodac jakos te 8,50 ?

Oczywiście, wtedy wpisujesz 2 kody przy kupowaniu NX i Ci się to łączy a jak zostanie nadwyżka to znowu będzie jako reszka, dopóki nie skończy Ci się kasa.

Opublikowano

No to superowo, moim zdaniem temat juz moze poleciec do zamkniecie. Dowiedzialem sie tego ,co sie chcialem dowiedziec i tyle. Temat Zamykamy :D

Nothing is impossible.

Opublikowano

No to superowo, moim zdaniem temat juz moze poleciec do zamkniecie. Dowiedzialem sie tego ,co sie chcialem dowiedziec i tyle. Temat Zamykamy :D

Ok, w tych samych terminalach gdzie się kupuje paysafecard można kupić od razu kod na Nexon Cash, ale to w ramach ciekawostki. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...