Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić końcówkę pliku?

SysioToJaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kliknij na dany plik i weź właściwości i powinno pisać :v
Albo wejdź w Panel sterowania> Opcje Folderów > zakładka Widok i odznacz "Ukryj rozszeżenia znanych plików"

Jeśli udałoby Ci się uruchomić Thespie na KamerModzie  to prosiłbym Cię o kontakt ;)

X

by Me.

Opublikowano

Jaka koncowke ma server? (w ogole nie wiem o co Ci chodzi) Przeciez masz gotowego moda, odpalasz go i klikasz albo jeden albo drugi server i logujesz sie

Nabijam posty ;x

Nie jesteś w temacie a się wypowiadasz... logujesz się... i co dalej? wywala Cię z Metina - to właśnie Thespia.

Wszystko działa jak piszesz ale nie na Thespii... trzeba kombinować coś z "game"  a ja się na tym nie znam więc...

X

by Me.

Opublikowano

Odpalasz serwer--> Menadżer zadań--> PPM na clienta-->przejdź do szczegółów w rubryce "Nazwa" masz nazwę i rozszeżenie. Myślę, że o to Ci chodziło.

Opublikowano

Nie jesteś w temacie a się wypowiadasz... logujesz się... i co dalej? wywala Cię z Metina - to właśnie Thespia.

Wszystko działa jak piszesz ale nie na Thespii... trzeba kombinować coś z "game" a ja się na tym nie znam więc...

Pokaz co masz w syserr...

Za 20 minut napisze o co chodzi ;x

Opublikowano

O co ci dokładnie chodzi ? Jeżeli chcesz sprawdzić końcówkę pliku to klikasz na plik prawym klawiszem myszy --> Właściwości --> Typ pliku: i tam pisze :)

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...