Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mentor] Jamajka's

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja ho, jestem Mateusz, mam 22 lata i jeszcze nigdy nie byłem mentorem. Kiedyś dość długo moderowałem FPP i udzielałem się w Media Team'ie. Udzielam się dość dużo w forum ogólnym, Pogaduszkach i innych poddziałach, czasem mnie też najdzie na League of Legends. Nie ma ze mną problemów jako z człowiekiem jak i z moim zachowaniem, jestem odpowiedzialny i uczciwy, posiadam na swoim koncie wiele poradników i dodanych cheatów (większość w FPP). 

Aktualnie nie pracuję, byłem kierownikiem w Da Grasso, zrobiłem też kurs na Instruktora Nauki Jazdy, ale się tragicznie połamałem i siedzę non stop w domu jak pajac nie mogąc nawet samemu wstać z łóżka, za to mam wiele czasu na uporządkowanie swojego życia prywatnego i pisanie postów na forum. Szukam żony, bo poprzednia jędza okazała się być jędzą, więc kandydatki od razu tele. Zgrywam się, jestem wielkim fanem motocykli, sam posiadam jednego i na nim próbuję się nie zabić, lecz póki co mam wymuszoną przerwę. Studiuję jeszcze logistykę inżynierską, 3 rok. Więcej osiągnąłem w życiu realnym niż na forum, ale i tacy mentorzy, czyli prawdziwi powinni być. Pozdro.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...