Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera ! POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje serwera wow na dodatku od 3.3.5a w góre, Najlepiej na expx20+ moze byc nawet instant ponieważ expic nie lubie a chce sobie pograc pve i pvp. Kolejna sprawa to lilość graczy - minimum 400. Odrazu mowie ze ruskie serwery odpadają (wow circle) ponieważ nie mogłem się tam z nikim dogadac - jedyny jezyk jaki tamtejsi gracze znają to rosyjski ... Trochę ciemnogród no ale cóż, Następnym moim wymaganiem jest to aby nie był to serwer p2w (pay to win) jak to jest na wow circle. Irytuje mnie to gdy widze 4k gs warkow itp. na bg którzy biegaja z heroicem trinketem i SHadow Mourne kupionym za dotacje... Mozna tam kupic wszystko od itemow HC do arena pointow wiec ciężko jest ugrać tam cokolwiek bez dotacji bo kazdy na arenie klepie cie na strzala jako ze masz 4-5k gs a o raidach mozna pomarzyć, gdyż nie dogadasz sie z ruskimi. Kolejna ważna sprawa to bugi. Nie mowie zeby ich wcale nie bylo ale żeby działały raidy typu icc czy rs. Może to duze wymagania ale grałem kiedyś na jargames i szukam właśnie podobnego serwera. Wszyscy mówią że było tam wiele bugów ale mi nic nie przeszkadzało bo moglem zrobic icc , rs i pare innych raidow. Expilo sie szybko a dla mnie gra zaczyna sie od 80 lvla. Kolejną rzeczą jaka mi sie tam podobała to Rate honor. Nie pamietam dokładnie jaki tam byl ale za win dostawalo sie 50k. Skończyłem grać na Jargames z 4 lata temu więc nie wiem co sie działo później ale za mojej kadencji byl to naprawde dobry serwer. Możliwe, że nie ma serwera pasującego do moich wymagan ale jeśli macie jakis mi do zaoferowania to piszcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...