Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia Z3 ładowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, to będzie już trzecie ładowanie z3 a chodzi mi o to, czy mogę podłączyć ładowarkę na 60% czy trzeba czekać az spadnie do 15 bo muszę mieć naładowany na jutro...

Opublikowano

A czemu miałbyś nie móc?

Z tego co wiem/słyszałem to nie formatuje się baterii tych nowych telefonów itd.

Mimo, że wielu ludzi dalej to robi to nie ma takiej potrzeby.

Śmiało możesz ładować.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

A czemu miałbyś nie móc?

Z tego co wiem/słyszałem to nie formatuje się baterii tych nowych telefonów itd.

Mimo, że wielu ludzi dalej to robi to nie ma takiej potrzeby.

Śmiało możesz ładować.

Też o tym słyszałem. Jestem szczęśliwym posiadaczem z2'ki. I rozładowałem ją dopiero po 4 dniach od kupienia. I szczerze ? Nic sie nie zmieniło. Czyli możesz spokojnie ja naładować. Tak na marginesie. Radzę Ci dokupić stację dokującą. Jeżeli stać Cię na z3 to wydatek około 100 zł nie będzie stanowił problemu. A uratujesz zaślepki. Powodzonka życzę :D

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Też o tym słyszałem. Jestem szczęśliwym posiadaczem z2'ki. I rozładowałem ją dopiero po 4 dniach od kupienia. I szczerze ? Nic sie nie zmieniło. Czyli możesz spokojnie ja naładować. Tak na marginesie. Radzę Ci dokupić stację dokującą. Jeżeli stać Cię na z3 to wydatek około 100 zł nie będzie stanowił problemu. A uratujesz zaślepki. Powodzonka życzę :D

@ jak to zrobiles? ja mam zetke i laduje co drugi dzien bez bawienia sie...

Opublikowano

@ jak to zrobiles? ja mam zetke i laduje co drugi dzien bez bawienia sie...

Wiesz co ? Zadziwiające było to ,że jak otworzyłem fona , to miał 60+ procent baterii. I z racji tego ,że zbytnio nie miałem czasu . Leżała sobie. Coś tam z grubsza ogarnąłem . I na 3 dzień wieczorem podłączyłem do ładowania , bo miała już na czerwono. 

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...