Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Eos. Rekrutacja do ekipy serwera RPG

anemonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry!

Ponieważ zyskałem trochę wolnego czasu postanowiłem zająć się odrobinę większym projektem. Jak łatwo się domyślić będzie to kolejny serwer. Tym razem jednak będzie to coś oryginalnego, czego w Polsce jeszcze nie widziałem. Zapraszam Was do poznania mojego najnowszego pomysłu, który nosi nazwę Projekt Eos!

Wychodzę do Was z nową inicjatywą, pomysłem, którego nie porzucę, chociażbym miał zrealizować go za dwadzieścia lat!... Chociaż lepiej byłoby zrobić to wcześniej.

Wiadomym jest to, że arcydzieła nie stworzy jedna osoba (nawet Michał Anioł, miał trzynastu pomocników przy pracy nad Kaplicą Sykstyńską), dlatego właśnie dużo, dużo przed czasem szukam ochotników, którzy pomogą mi w stworzeniu go (niepewnym dziękujemy).

Przejdźmy do sedna tego tematu, czyli rekrutacji!
Cały zespół będzie składał się z około 80 osób. Szukam osób dojrzałych (niekoniecznie dorosłych), posługujących się piękną polszczyzną bezproblemowo, którym naprawdę można zaufać.

Kogo szukam i co powinien umieć:

• Techników serwera (Java i Bukkit API), forum (PHP i MySQL), teamspeaka (nie mam pojęcia, nie korzystam);
  • Moderatorów dla tych samych kategorii;
  • Redaktorów (idealna polszczyzna);
  • Budowniczych (prawdziwy talent do budowania!);
  • Grafików (do zgłoszenia dodaj jakiekolwiek swoje dzieło);
  • Youtuberów (500 subskrypcji i wyżej);

Jeżeli sądzisz, że masz potencjał i chciałbyś dołączyć do zespołu - napisz do mnie prywatną wiadomość, porozmawiamy o szczegółach!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...