Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rumble vs Renekton vs Maokai (TOP)

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka za niedługo nabije 4800 który z nich będzie najlepszy dodam,że szukam maina na rankedy bo riven zostawiam  na normale,a jaycem gram tak 50/50.

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Renekton

+manaless

+heal

+stun

+escape

+ulti dodaje nam HP

+AoE AP dmg z ulta

Opublikowano

Co sądzicie o rumble lepszy od renektona?

Opublikowano

jesli chodzi o rankedy, to polecam rumble...

renektonem nie przegrasz linii, ale w tf jest malo uzyteczny, ma mocne early, ale w mid i late slabnie strasznie.

rumble ma aoe dmg, slow, shield... jest bardziej przydatny do tf ;)

podkreslam ze jestem w bronzie a tf wyglądaja tak:ja wbijam sie w 5 gine a mój team mnie flajmi :D takze przydatnosc w tf mnie malo interesuje ale chyba wybiore rumble

Opublikowano

Jeśli chodzi o carry game to Rumble.

+ Bardzo duze obrazenia od autoataku podczas pasywu 
+ Obrazenia w czasie w polaczeniu z maska i ignitem moga rozwalic najwiekszych tankow 
+ Mimo braku stuna lub sneara jego slow jest bardzo silny
+ Wytrzymaly i mobilny dzięki tarczy

Troszkę źle napisałeś temat, 'Rumble vs Renekton vs Maokai top' brzmi raczej która postać wygrałaby pvp. ;)

Liczę na + ^^

Opublikowano

Moim zdaniem Rumble. Jest dobry na topa ale to kwestia gustu. A na rankedy musisz dopasować się do teamu twojego ale też przeciwników. Pick jako pierwszy oznacza się będą się pod Ciebie kontrować. Ale nie zawsze im to wyjdzie. Z wymienionych nie polacam Maokai'a bo nie jest już tum champem co kiedyś.

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Jeśli chodzi o carry game to Rumble.

+ Bardzo duze obrazenia od autoataku podczas pasywu 
+ Obrazenia w czasie w polaczeniu z maska i ignitem moga rozwalic najwiekszych tankow 
+ Mimo braku stuna lub sneara jego slow jest bardzo silny
+ Wytrzymaly i mobilny dzięki tarczy

Troszkę źle napisałeś temat, 'Rumble vs Renekton vs Maokai top' brzmi raczej która postać wygrałaby pvp. ;)

Liczę na + ^^

dobra kupuje rumbla przekonałeś mnie tymi mocnymi stronami champa

MOŻNA ZAMKNĄĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...