Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne zmiany w grze - zmiana poziomu - LOL

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema przed chwilą włączyłem sobie DM Drużynowy i wczytało mi jakąś dziwną mapę niby z modem ale widziałem jak tylko 1 gość zabijał jakby cziter. Po zmiane tej mapy automatycznie z 48 lvl'a jaki miałem zrobił mi się 70'ty i wszystko odblokowane. W grze jak dam na statystyki to jest inna tabela taka jak tutaj na obrazku 249461420236868931267.png

Dodam że mam steama i gram na nim. Jak to naprawić ;/ ??

Opublikowano

Siema przed chwilą włączyłem sobie DM Drużynowy i wczytało mi jakąś dziwną mapę niby z modem ale widziałem jak tylko 1 gość zabijał jakby cziter. Po zmiane tej mapy automatycznie z 48 lvl'a jaki miałem zrobił mi się 70'ty i wszystko odblokowane. W grze jak dam na statystyki to jest inna tabela taka jak tutaj na obrazku 249461420236868931267.png

Dodam że mam steama i gram na nim. Jak to naprawić ;/ ??

Nie wszedłeś na tak zwany "fast xp" server? W cod 4 o ile dobrze pamietam była masa takich serwów. 

Opublikowano

Nie wszedłem jak zawsze. Zawsze gram DM drużynowy na steamie nic nie instalowałem ni nic. Jakiś gość w grze miał nieśmiertelność i za wszystkimi chodził za mną też ja do niego żeby się odwalil że zglosze go zew ma cheaty a on nic wszyscy wyszli z serwera i nagle 70poziom.

Nie m czegoś takiego fast xp w mojej grze

Opublikowano

Zhackowany serwer. Sam padłem ofiarą takiego serwera, grając na zombi.

Co do serwerów faxt exp, to są takie.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...