Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kontakt telefoniczny steam + kod weryfikacyjny steam

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1.Czy ma ktoś nr telefonu do polskiego supportu steam?

2.Jak chcę wysłał zgłoszenie do steam to musze sie zalogowac i przepisać kod weryfikacyjny.

1000 razy go przepisywałem odświeżałem i ciągle pisze, że jest nieprawidłowy...

Opublikowano

1 : Polski support nie posiada nr telefonu lel.

2 : spróbuj w innej przeglądarce 

Próbowałem w innej przeglądarce, próbowałem instalować je od nowa i usuwać ciasteczka nic nie daje :(

Opublikowano

1. Polski support nie ma tel.

2. Próbowałeś 1000 razy jeden ten sam kod. Po wpisaniu błędnie kodu Steam powinien wysłać Ci inny :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam ten sam problem !! nie moge sie skontakowac z supportem gdy wpisuje kod pisze ciagle ze wpisuje zly nawet kliknalem opcje "INFORMACJE O LOGOWANIU"

to pisze ze nie mogli odnalesc konta z taka nazwa uzytkownika lub e-mail.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ehh miałem ten sam problem wystarczy zrobić nowe konto na stronie supportu ... UP jest coś takiego jak polskojęzyczny support Steam :) ale support ogólnie jest jeden  radzę w nim pisać po angielsku.Myślę, że pomogłem.Aaa i numeru nie ma niestety :/ kolejny edit :D nie ma polskiego numeru za granica czytałem gdzieś że jest ale nie radzę szukać/dzwonić szkoda kasy.Steam ma bardzo słaby system pomocy ale co zrobisz nic nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...