Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryndamere-kilka pytań

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Q

2.Berserki, Botrk, Statik, IE, LW, Zephyr

3.To zależy może zownić wszystko a może być zownionym i być gównem więc imo to zależy od Ciebie jak zagrasz early

E6c9g1v.gif

Opublikowano

1.Q

2.Berserki, Botrk, Statik, IE, LW, Zephyr

3.To zależy może zownić wszystko a może być zownionym i być gównem więc imo to zależy od Ciebie jak zagrasz early

Poprosić 2 pełna nazwa. Nie skrót bo Jacek być zły. I dlaczego pierwszę Q maxować a nie E ?
Opublikowano

1. Maksowanie skilli: R > Q > E > W 

2. Na start Doran's Sword -> Stattik (przed tym itemem możesz kupić Wampirzy Kostur jeśli potrzebujesz sustain'u) -> buty sytuacyjne, jednak najlepsze są Bersekerki -> BOTRK (Ostrze zniszczonego króla, czy jakoś tak) -> Ostatni szept / -> / Ostrze nieskończoności (też sytuacyjnie, możesz wybrać zależnie od tego co potrzebujesz, czy prędzej krytów, czy przebicia pancerza)

3. Na co jest dobry? Hmm... Na wszystko :D Dobra postać na soloQ. Całą grę siedzisz na linii, spilitpushujesz. Bardzo przydatne ulti, sustain z Q i kryty z pasywu. Możesz np. Pushować i użyć ulta by wziąc turret, a potem możesz nawet zginąć, lub jeśli Ci się uda uciec. :) Na pewno jest dobry na postacie, które szybko robią dmg 'One-Shootują' czyli: Zed, Riven, Yasuo, Darius. Dlaczego? Jego Ultimate ich kontruje. :) 

Myślę że ładnie i zrozumiale wszystko rozpisałem, liczę na + :)

Opublikowano

1. Q. E jest nam potrzebne tylko do uciekania/gonienia.

2. Berserki > Statikk > IE > BotRK > LW > GA/BT

3. Na wszystko poza Teemo.

Opublikowano

1. Q. E jest nam potrzebne tylko do uciekania/gonienia.

2. Berserki > Statikk > IE > BotRK > LW > GA/BT

3. Na wszystko poza Teemo.

Mówiłem Jacek będzie zły jeżeli będą skróty typu "LW" i Jacek się zdenerwował.

I ktoś mi powie dlaczego pierwsze Q a nie E ?

Opublikowano

1.Q bo Ci pomoże jak dostaniesz ignite albo coś innego a E jest do uciekania albo gonienia kogoś.

2.ostrze dorana>Nagolenniki berserkera>Kosa stattika>Ostrze zniszczonego króla>Ostrze nieskończoności>Widmowy tancerz>Krwiożercza hydra

3.Jak dla mnie to najlepiej iść na topa tylko uważaj jak jesteś VS nasus,teemo,cho gath.

:D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

1. Q

2.W

3.E

To jest moje maxowanie

Q - daje tam jakiegos heala (im wiecej furii, tym wiekszy heal)\

W - zmniejsza AD przeciwnika i spowalnia (malo bronziaczkuf czy silverow, wie o tym ze zmniejsza AD, dlatego uzywaja go tylko na plecy), dodatkowo mozesz sprawdzic z W czy ktos siedzi w krzakach (przydatne, podchodzisz do krzakow i przed wejsciem naciskasz W, jezeli bedziesz mogl uzyc, to znaczy ze przeciwnik jest w krzakach) -> mozna tez sprawdzic czy siedzi tam teemo na niewidoku ;)

E - do gonienia, uciekania, czy poruszania sie po jungli

Runy: http://www.fotoszok.pl/upload/fa13a7c3.jpg

Masterki: http://www.fotoszok.pl/upload/9ecb32e8.jpg

SummonerSpelle (w moim przypadku Ghost + ignite / Ghost + Teleport)

Trynda jest dobrym pickiem, jezeli jest w dobrych rekach i dobrze nim zagrasz w teamfighcie, chodzi mi o pozycjonowanie

Nie zawsze wbijajac sie z ultem cos ugrasz, trzeba wiedziec, kiedy sie wbic i uzyc ulta, zeby miec tego swojego wymarzonego killa.

Niby taki noobchamp, a malo ludzi umie nim dobrze grac w teamfightach

co do buildu:

1. Berki

2. Stattik

3/4. BotRK / Infinity (to juz wg uznania)

5. Last Whisper / Hydra

6. Quardian Angel / Hydra / Bloodthrister

Moje poczatki gry tryndziochem

https://www.youtube.com/watch?v=CnkavQZSAyU

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

1.Q bo Ci pomoże jak dostaniesz ignite albo coś innego a E jest do uciekania albo gonienia kogoś.

2.ostrze dorana>Nagolenniki berserkera>Kosa stattika>Ostrze zniszczonego króla>Ostrze nieskończoności>Widmowy tancerz>Krwiożercza hydra

3.Jak dla mnie to najlepiej iść na topa tylko uważaj jak jesteś VS nasus,teemo,cho gath.

Jacek się śmieje z twojej 3 (bezsensownej) odpowiedzi.
Opublikowano

Tak może być ważne żeby były nagolenniki, statik, infinity, botkr i ja jeszczr biore hydre żeby było dmg i kradzieży troche moge Ci polecić coś na tanka to Omen Randuima(czy jakoś tak).

:D :D :D :D :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...