Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt razera

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znowu ja.

Słuchawki lepsze z mikrofonem te :

http://www.ceneo.pl/31309398#tab=spec

Czy Bez mikro : 

http://www.ceneo.pl/24999098#tab=spec

Ma ktoś takie słuchawki ? Jak oceniacie jakoś dźwięku i mikrofon ? Ogólnie mikrofon jest dobry czy lepiej dokupić osobno ? 

Czy ta podkładka będzie dobra do grania w cs go ?

http://www.ceneo.pl/26282940#mh=y1N0VucJ13000zgsTpUpAFll8OIJFlP3XDSEkyhOQpTqyL9S73BsRRTIRqq5HIEWQhpTK8m9xF4BBlQvrmzKb8V3-sEC5CgA4Kf0ddbnYXEbkzPyUwQ0xlw0zRSqc87J1r7-906fUyfa1ummKmIK_TEs1

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Proponowałbym zakup słuchawek Razer Kraken Pro, mają lepszą jakość dźwięku i możesz zamontować mikrofon. ­Ja osobiście posiadam słuchawki od Razera, dokładniej Electra, jestem z nich bardzo zadowolony. Polecam każdy produkt firmy Razer.

zI8qaXU.png
Opublikowano

Przeczytaj podpięty temat.

Generalnie Razer słynie z tego że jest niewygodny, po za tym jakość dźwięku sprzętu 4 krotnie tańszego, w dodatku wykonanie z szajsowatego plastiku.

Powiedz co chcesz kupić i w jakiej cenie, do 3 stów jeśli chcesz z mikro to masz genialne HyperX Cloud zrobione na bazie Takstar Pro80.

Opublikowano

"...w dodatku wykonanie z szajsowatego plastiku..."
Jeśli mówisz o Krakenach, to nie zgodzę się z tym "szajsowatego", ponieważ cała "góra" jest pokryta materiałem, a jedynie co jest plastikowe to boki słuchawek, które w niczym raczej nie przeszkadzają? 

Ale co do wygody to nie są najlepsze, racja :D
3h na uszach i trzeba "odpocząć", a mikrofon przeciętny, nie jest zły, ale nie jak jakiś Blue Yeti :D 

Ja posiadam Krakeny Pro i mimo wszystko jestem zadowolony po posiadaniu ich rok. 

Opublikowano

@TrueFaith

Dajmy może jakieś słuchawki +- 300 zł

i jakieś mikro osobno +- 600 zł  

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Mikro za 6 stów ? Rozbój w biały dzień, karta dźwiękowa za 2-3 stówy + mikro za 2-3 dychy i masz tą samą jakość.

Słuchawki obczaj mój podpięty temat, nie ma sensu żebym przepisywał tu wszystko od nowa. Najlepsze będą Pro80, HD6000, ATH SJ55, K240 Studio, SRH440. Większość modeli jest neutralna, HD6000 są bardziej basowe.

Zdecyduj co zrobisz, możesz jeszcze kupić HyperX Cloud z mikro.

Opublikowano

@TrueFaith

Mikro za 6 stów ? Rozbój w biały dzień, karta dźwiękowa za 2-3 stówy + mikro za 2-3 dychy i masz tą samą jakość.

Słuchawki obczaj mój podpięty temat, nie ma sensu żebym przepisywał tu wszystko od nowa. Najlepsze będą Pro80, HD6000, ATH SJ55, K240 Studio, SRH440. Większość modeli jest neutralna, HD6000 są bardziej basowe.

Zdecyduj co zrobisz, możesz jeszcze kupić HyperX Cloud z mikro.

Co do mikro. A co gdyby połączyć kartę dźwiękową za 300 stówy i dodać do tego mikro za 6 stów ? Da mi to z*******a jakość ? 

Opublikowano

Mikro za 6 stów to zazwyczaj coś w stylu Blue yeti. Zgadnij czemu brzmią tak dobrze :P To zwykły mikrofonik z dobrym konwerterem C/A i wzmacniaczem. Nie podepniesz takiego mikrofonu do karty dźwiękowej, one są zazwyczaj na USB.

napisz na gg/pw to zapodam Ci jakiś test mojego mikro za 2 dyszki, większość ludzi się zachwyca 

Opublikowano

Ok rzeczywiście zapominałem że to na usb jest :D Temat do zamknięcia Dzieki wszystkim za pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...