Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Akali/Darius

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam +/- 900 rp oraz 25 zl na fonie czyli dodatkowe 850 chce kupic fajne skiny do tych postaci, oczywiscie nie stac mnei na 2 i chcialbym tez prosic o jakies info dot. wyprzedaży na skiny do owych postaci :) 

Z góry dziękuję 

PS. kazdy post z wyborem skinu + najblizsza przecena na niego daje 5 lajkow :)

Opublikowano

Blood Moon Akali moim zdaniem. Najlepiej wygląda w grze ze wszystkich skinów do tych dwóch postaci. Nie da się przewidzieć najbliższej przeceny, ale da się ostatnią

21.11.14 ostatni 50% sale Blood Moon Akali.

Opublikowano

Doładuj sobie RP żebyś miał 1820 RP i kup Dunkmaster Darius. Najlepszy skin jaki kiedykolwiek wyszedł w tej grze  B)

Opublikowano

Najlepiej jak bys doladowal i kupil ten skin specjalny do darka. Pozmieniane animacje z*******y splash. Warty swej ceny :)

Koszykowka idealny tenat dla niego. ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Akali bez skina wygląda całkiem dobrze, aczkolwiek jakbym miał wybierać to Pielęgniarka Akali jest świetna  <3

Jakbym miał już kupować to wolałbym uzbierać na Dunkmaster Dariusa, chyba najlepszy skin jaki wyszedł w 2014 (może nawet najlepszy jaki wyszedł ogółem  xD)

Opublikowano

Jako że jestem takim małym wrogiem Akali, polecam bardzo serdecznie Mistrza Wsadów Dariusa - jeden z najlepszych splashartów, w grze najlepiej prezentowane się umiejętności, a wyglądowi postaci nic nie można zarzucić! :)

Opublikowano

Nowy skin do Dariusa jest mega, świetne wygląda w grze, ma nowe animacje i teksty. Jeden z lepszych skinów jakie wyszły w 2k14

Opublikowano

Nie warto czekać na promocje, gdyż będziesz czekał czekał aż się niedoczekasz polecam kupić tego zielonego darka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...