Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi mpcforum!

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od razu mówię, że nie miałem pojęcia gdzie napisać ten temat, więc jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

Przeprowadziłem się, więc musiałem zmienić dostawcę internetu. Padło na upc. Dzisiaj przyjechał facet, zamontował wszystko i od razu chciałem wbić na forum. Nie dało się. Już chciałem mu wyjechać z tekstem, że neta nie ma, ale zorientowałem się, że nie działa tylko mpcforum. Myślałem że to z forum problem, więc poczekałem kilka godzin i spróbowałem jeszcze raz. Dalej nie działało. Popytałem znajomych i okazało się, że tylko mi nie działa. No i zacząłem googlować jak to naprawić. Natrafiłem na stronkę http://darmowe-proxy.pl/. Działa. Ale mam wyłączone javascripty, brak możliwości jakiejkolwiek edycji tekstu itp. Na logikę chyba to jakiś problem z proxy. Bardzo proszę o pomoc, każdą odpowiedź wynagrodzę like!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@ reff

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Rozumiem że ruskie się już wszędzie włamują, ale ja tak mam tylko na necie od upc, już do nich w tej sprawie napisałem i na odp czekam od 2 dni. Np na necie aero2 tak nie mam, mogę normalnie przeglądać forum. Czyli nic się nie da zrobić? Reset routera nic nie dał.

Opublikowano

Zaraz napiszę. Proszę nie zamykać tematu, jak dalej będą problemy to odświeżę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...