Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki zakupić do 150 ZŁ dla graczy?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w pytaniu, pykam w różnorodne gry teraz posiadam Skullcandy Uprock, chciałbym wymienić je na słuchawki inne, droższe niż aktualne.

Pykam w gry takie jak: 

- Metin2

- Minecraft

- Royal Quest

- Team Fortress 2

- Garry's Mod

- Counter Strike

Itd..

Słuchawki mogą być bez mikrofonu bo mikrofon posiadam osobny, słuchawki najlepiej jak by były z jakimś lepszym designem oraz dobre do puszczania muzyki i wygodne oraz żeby nie było słychać dźwięków z otoczenia za bardzo + Żeby inni nie słyszeli tego co my słuchamy.

Max. Kwota to 150 Zł / Jeśli macie jakieś lepsze to może te max 20 zł być więcej, ale wolałbym zostać przy 150 Zł. :)

Jeszcze napiszę że często gadam na Team Speaku/Skype, żeby głos w tych słuchawkach nie szumiał czy cuś. :)

image.png

Opublikowano

Oj nie podoba mi się design z tych słuchawek cena niska, w sumie te 2 są nawet ładne ale widziałem lepsze, poczekam na opinie innych jak na razie :) Dzięki za opinie, lajk.

image.png

Opublikowano

Nie patrzał bym tylko na design, hd681 mają naprawdę super dźwięk. Do słuchania muzyki i grania jak dla mnie są super. Jak na taką cene BOMBA! :)

Opublikowano

Może i tak ale w RTV AGD były lepsze, nie powiem teraz jak się nazywały bo zapomniałem, czekam na inne polecenia, ale dzięki za polecenie :-)

Sprawdziłem je jednak, ale nie zadowalają mała czułość, mało DB, nie głośne i Design nie taki jaki chcem, nie kupię.

image.png

Opublikowano

Rusz tyłek i przejrzyj podpięty w dziale temat. Jak mają być wygodne i dobrze izolujące to masz Superlux HD669, HD681 EVO są półotwarte więc już tej izolacji mniej będzie, obczaj też Takstar HD2000. Nic innego nie wykombinujesz 

Opublikowano

@TrueFaith Nie podobają mi się twoje propozycje, znalazłem te słuchawki co były w RTV AGD, co myślicie o tych: Creative HS-800? Cena Dobra, Mikrofon Odpinany, Parametry Zaje*iste, Design Pro, Opinie też dobre, więc czekam na wasze :)

image.png

Opublikowano

Niewygodne, wykonanie słabe, grają tragicznie, mikrofon do dupy, kabel cieńszy od nici :P Jedyne co je ratuje, to ten mod:

http://forum.mp3store.pl/topic/112922-creative-fatal1ty-antybas-mod/

Który poprawia wiele aspektów brzmienia.

Miałem je oraz wiele innych słuchawek i jeszcze więcej odsłuchiwałem u znajomych czy po sklepach także wiem co mówię. Za to po modyfikacji to bardzo fajne słuchaweczki w cenie ~200zł o ile nie urwie Ci się kabel po miesiącu :P

btw. pisz normalną czcionką bo czytać się tego nie da

Opublikowano

Jednak kumpel nie narzeka, wygodne są do długiego użytkowania, mają fajne brzmienie, nie wiem co ty od nich chcesz skoro je testowałem u kumpla więc jakim cudem? Ehh, no nic dzięki za bezsensowne porady, zdam się na siebie, temat do zamknięcia.

image.png

Opublikowano

Widocznie nie użytkowałeś innego sprzętu. Bezsensowny to jest ten temat, radzi Ci osoba która siedzi w temacie audio a ty po prostu lekceważysz opinię. Po prostu brawo za podejście, 10/10. Ale rób sobie co chcesz, dalej kupuj gówniane słuchawki z łamiącego się świecącego plastiku i bądź sobie z nich zadowolony, w końcu to twoje zmarnowane pieniądze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...