Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aztek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem dzisiaj infestation survivor stories na steamie bo byla przecena swiateczna pobralo sie i wlaczam gre i mam serwery zablokowane i nie moge grac prosze o pomoc

Opublikowano

Kupilem dzisiaj infestation survivor stories na steamie bo byla przecena swiateczna pobralo sie i wlaczam gre i mam serwery zablokowane i nie moge grac prosze o pomoc

W jakim sensie zablokowane ????  mógł byś dać SS ? 

Opublikowano

Może wchodzisz na serwery z hasłem ?

­

Opublikowano

Kupilem na steamie bo byla przecena swiateczna.Mam 1 postac bo ja dzisiaj stworzylem i chcialem grac.Jestem zalogowany na steamie.Ktos mi tam pisal ze na e-mail powinni przyslac cd keaya w 24 h bo w prawym rogu pisze po angielsku by ulepszyc konto testowe.I juz nie czaje o co chodzi przeciesz kupilem na teamie a w e-mail nie mam nic prucz potwierdzenia zakupu moze jutro dostane cd keya

Opublikowano

Kupilem na steamie bo byla przecena swiateczna.Mam 1 postac bo ja dzisiaj stworzylem i chcialem grac.Jestem zalogowany na steamie.Ktos mi tam pisal ze na e-mail powinni przyslac cd keaya w 24 h bo w prawym rogu pisze po angielsku by ulepszyc konto testowe.I juz nie czaje o co chodzi przeciesz kupilem na teamie a w e-mail nie mam nic prucz potwierdzenia zakupu moze jutro dostane cd keya

Jak dostaniesz klucz to robisz nowe konto(iss) i wklepujesz je i masz odblokowane serwery itp.

­

Opublikowano

Bo jakis typek pisal ze mial taki sam problem i mu na 2 dzien wyslali na e-mail z stema cd keya i mowil ze trzeba kliknac tam w grze w prawym gornym rogu ulepsz konto testowe i juzm mial zobacze jutro czy mi przyslali kod i czy dziala .

Opublikowano

Nie przyszedl klucz na e-maila.Masz moze pomysl co teraz zrobic ?

Nie robimy Duble-postów jak już to edytuj.

Możesz powiedzieć co zrobiłeś po zakupie gry i pobraniu ?

­

Opublikowano

Kupilem najpierw ja na steami bo byla przecena swiateczna pobralem zrobilem postac i chcialam grac ale zobaczylem ze mam zablokowane serwery wiec sprawdzilem e-mail a tam tylko bylo potwierdzenie zakupu gry.

Opublikowano

Kupilem najpierw ja na steami bo byla przecena swiateczna pobralem zrobilem postac i chcialam grac ale zobaczylem ze mam zablokowane serwery wiec sprawdzilem e-mail a tam tylko bylo potwierdzenie zakupu gry.

To nie zrobiłeś register ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...