Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S3 czy Nokia Lumia 735 a może jeszcze coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nawiązując do tematu. Mam problem. Gdyż zastanawiam się nad kupnem Samsunga Galaxy S3 lub Noki Lumii 735, a może czegoś jeszcze innego... Moje środki wynoszą do 1000zł. System operacyjny Android lub Windows 8.1. Czytałem mase opinii i przeglądałem od groma smartfonów. Mam teraz taki mętlik w głowie, że nie mogę się zdecydować. Chodzi mi o telefon głównie do:

- przeglądania internetu

- robienia zdjęć (ogólnie)

- oglądania filmów

- grania w gry (sporadycznie)

Jeszcze napewno coś bym wymyślił, ale tak teraz to ciężko. Oraz wyświetlacz to interesuje mnie duży. Taki mniej więcej jak ma Sgs3 lub nokia lumia 735. Oraz najważniejsza sprawa aby telefon się nie zacinał...

Pomóżcie w wyborze, któregoś z wyżej wymienionych lub dajcie swoje propozycje.

Ps; Nie chcę kupować, żadnych wynalazków. Tylko sprawdzone marki.

Dzięki dam Like.

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/26896853 
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/lumia1320/ 

Co powiedział byś na Lumie 1320? za 900 zł? Ekran 6 cali  Windows Phone 8.1 (0 zacięć) 

Zresztą możesz dużo poczytać czy to Lumia 520 (low-end) czy 1520 nie spotkałem się z żadnymi lagami na tym systemie 

Wracając Lumia 1320 ma lepsza baterie od 735 Lepszy procek i stanowczo większy ekran =)

Lumia 735 ma lepszy aparat ale stawiał bym na większy ekran czy baterie :)

Jeszcze mozesz zobaczeć Lumie 920/1020

gb6bzOv.png

Opublikowano

`AkrobaTa zaraz ogarnę ten telefon. ;) choć 6 cali będzie mi jeszcze bardziej portki w dół ściągało ;)

Zapomniałem tam wyzej napisać, że slot na kartę pamięci jak dla mnie jest obowiązkowy. Wymienna bateria nieknecznie choć mile widziana.

Edit. Szczerze to ta Nokia swoją wielkoscią mnie przeraża. Sorry, ale niestety odpada... Może jakieś inne sugestie?

Opublikowano

No właśnie chciałem pisać. 1020 aparat mega lecz szkoda mi szczerze wydać ponad 1tyś. Za telefon, gdyz większość czasu używam pc. Lecz wymienić telefon muszę, gdyż obecny czasami doprowadza mnie do braku sił.

A 920 odpada jak dla mnie. Jakiś inne propozycje? Napiszę jakie marki akceptuję:

- Htc

- Nokia

- Sony

- Samsung

Ewentualnie:

- Lg ( choc tutaj mam złe przeczucia)

@Edit Ta lumia 535 jest bardzo interesująca choć ta cena... Mam co do niej dziwne przeczucia... Czy ten telefon po np roku nie będzie się zacinal i wgl. A btw kupię go w jakimś sklepie np Neonet, Media Expert It. ..?

Opublikowano

Samsungi w takim budżecie nie są opłacalne, masz taką kasę i kupisz takiego kloca na mali400 który nawet nie ma supportu od Samsunga? 

LG Nexus 4, Sony Xperia Z, Z Ultra. Ewentualnie Moto G 2, ale na twoim miejscu wziąłbym Xperie Z. 

lownfast

Opublikowano

Bierz Xperie T3. Kupiłem po znajomości nową za 750zł i jestem naprawdę MEGA zadowolony. Polecam. :)

Ty za to bierz leki. 

Xperia T3 w momencie gdy masz budżet 1000zł i możesz sobie pozwolić nawet na Z Ultra? Facepalm 

lownfast

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ty za to bierz leki. 

Xperia T3 w momencie gdy masz budżet 1000zł i możesz sobie pozwolić nawet na Z Ultra? Facepalm 

Nie będę Ci ich zabierać. :) btw. jak ziomek napisał że się zastanawia nad S3 [T3>S3] to co w tym złego że mu doradziłem T3? :))))

Opublikowano

Ogólnie trochę mnie tu nie bylo i zapomnialem napisac cos na koniec xD Z ultra stanowczo zaduzy... Ręce mam spore, portki tez ale tak trochę nie wygodnie by bylo ;/ Next t3 ma znajoma od miesiąca jak narazie nie narzeka, lecz osobiscie jednak go odstawiłem na dalszy plan... Zdecydowalem się na Sony Xperia z1 Compact. Telefon jak dla mnie idealny, nie ukrywam, ze mógłby miec wyswieylacz troszkę większy, lecz to wersja compact xD A na z1 juz inne koszta ;) ten będzie idealny ;) bynajmniej mam taką nadzieję. W bliskiej przyszlości sobię go sprawię. Dzięki wszystkim za pomoc. 3majcie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...