Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wall jump q vayne i inne

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragasem daje rade przejść przez ściany, ale nie przez wszystkie.

Opublikowano

Vayne nie przeskoczy przez (chyba) żadną ścianę.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Nie da się skakać przez ściany q vayne tylko (chyba) przez ulta J4

Da się skakać na midzie, i przy draku.

Gragasem daje rade przejść przez ściany, ale nie przez wszystkie.

Przez wszystkie mozna.

a ten j****y kret rek sai ?

Moze przechodzic przez sciany

Opublikowano

Przez wszystkie mozna.

Oczywiście, że nie. Na przykład przednia ściana przy redzie... Jest kilka takich ścian na summoner's rift.

Opublikowano

Nie gram na skryptach, jednak słyszałem o skrypcie pozwalającym przeskakiwanie przez ściany dzięki jej Q. Były to ściany przy midlane, gdzie są te krzaczki i cienkie ścianki, ale z tego co wiem albo to Riot naprawił.

Opublikowano

Attack speed z W ezreala da sie dać na siebie wciskając W i natychmiast po tym E w strone wystrzelonego W.

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Attack speed z W ezreala da sie dać na siebie wciskając W i natychmiast po tym E w strone wystrzelonego W.

A po co o tym mówisz ? To zna 99% osób które gra w lola.
Opublikowano

Vayne nie ma takiej mocy, niby z jakiej paki tarzając sie po ziemi moze przenikac sciany?

Niby jakim cudem gragas szarżując brzuchem przechodzi przez sciany? Jakim cudem podrzucimy kayle ? Jakim cudem corki ktory zalozy buty na silniki jest szybszy ? Jakim cudem mozemy podpalić branda ? League of s**t

topic

Vayne da sie chyba miedzy sciana bota a drake w purple side ale nie wiem jak na tej mapie. Lissandra i rek'sai mają najdłuższy dash w grze , mogą przechodzić na twisted treeline między nexusem a ołtarzem. Rek sai przejdziemy przez KAŻDĄ ściane w miare możliwości ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...