Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest ze mna nie tak?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalne, każdy tak czasami ma :P

Nie, nie każdy.

Dobiera Ci ludzi słabszych (ponoć) do Twojego teamu, żeby sprawdzić, czy zasługujesz na wyższe elo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie, nie każdy.

Dobiera Ci ludzi słabszych (ponoć) do Twojego teamu, żeby sprawdzić, czy zasługujesz na wyższe elo. 

No plz, slabszych, przezyje to, ale zawsze dobiera mi np. junglera ktory nafeeduje i w 20 minut zrobi 1 albo 2 ganki.

Opublikowano

No plz, slabszych, przezyje to, ale zawsze dobiera mi np. junglera ktory nafeeduje i w 20 minut zrobi 1 albo 2 ganki.

No ale tak jest, ja tak miałem kilkadziesiąt serii z sV do s3. Ale jak to przebrniesz, to potem jest lepiej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie, nie każdy.

Możliwe, że to prawda, ale to jest bez sensu. Nawet jeśli jesteś bardzo dobrym graczem, to nie wykerujesz czwórki feederów.

Musisz grać, grać i jeszcze raz grać. Staraj się brać odpowiedzialność za smoki, jakieś taktyki itp.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Zawsze możesz napisac tutaj swoją nazwę ktoś popatrzy na twoje gry/statystyki i powie czy to nie ty ;) Dobiera ci słabszych ludzi ? To też jesteś tak słaby jak oni gdyż też do tego teamu należysz :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Możliwe, że to prawda, ale to jest bez sensu. Nawet jeśli jesteś bardzo dobrym graczem, to nie wykerujesz czwórki feederów.

Musisz grać, grać i jeszcze raz grać. Staraj się brać odpowiedzialność za smoki, jakieś taktyki itp.

Wykerujesz. Powiedz to boosterom dla nich to nic

smoki obecnie nie dają dużo, lepiej bym sie skupiłna swojej grze

Opublikowano

Ta gra przestała być "drużynową" od Sezonu 3 od końcówki do obecnej ery. Gracze nie rozumieją, co to znaczy pomóc, zagrać zespołowo, wbijają na chama, nie słuchają rad i potem tacy ludzie trafiają się Nam w seriach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

675841410803846284704.png to z toba nie tak. Nie ma innej opcji, zeby wyjść trzeba grac lepiej...

Nawet nie bede komentowal, bo sam dobrze wiesz, ze ta plakietka nic nie znaczy :)

Zawsze możesz napisac tutaj swoją nazwę ktoś popatrzy na twoje gry/statystyki i powie czy to nie ty ;) Dobiera ci słabszych ludzi ? To też jesteś tak słaby jak oni gdyż też do tego teamu należysz :D

No tak, ale jakos w enemy teamie nigdy nie ma trolla lub afka, a u mnie akurat jak mam serie to sie tacy ludzie pojawiaja

PS: KOLEJNA J****A SERIA W DUPE.

Opublikowano

no w promo daje slabszych ludzi, cool story bro

boosterzy maja premium u riotu i nie dostaja jakis gowien w promo tylko challengery, confirmed.

jestes slaby ot co, nie boj sie tego powiedziec.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

no w promo daje slabszych ludzi, cool story bro

boosterzy maja premium u riotu i nie dostaja jakis gowien w promo tylko challengery, confirmed.

jestes slaby ot co, nie boj sie tego powiedziec.

Skoro jestem taki slaby to czemu dostalem sie do tej jebanej serii 4 razy dzisiaj. Kazda przejebalem.

Opublikowano

Skoro jestem taki slaby to czemu dostalem sie do tej jebanej serii 4 razy dzisiaj. Kazda przejebalem.

bo sie podniecasz jak wejdziesz grasz jak streamer i przepierdalasz logiczne

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Mój kumpel miał podobny problem, powiedziałem mu 'Zrób tak':

- Wybierz 3 postacie na każdą pozycję, które najbardziej by Ci odpowiadały,

- Każdą z tych postaci rozegraj po 10 meczy (normal game),

- Wybierz te postacie, którymi wygrałeś jak najwięcej meczy,

- Ćwicz dalej,

- Swobodnie odpalasz rankeda, nie piszesz żadnej linii, bierzesz tą, co została, bez żadnych kłótni,

- Wygrywasz.

Może to czasochłonne, ale na prawdę przynosi efekty. Znajomy, który cały czas tkwił w Silver V-IV przed końcem sezonu IV wbił Platynę V. :)

Pozdrawiam, liczę na + i życzę powodzenia.  <3

Opublikowano

a ty siedzisz w goldzie z tymi swoimi zlotymi radami xDDDDDDD

Nie prawda, bo w Platynie, ale coś nie dało się połączyć z kontem na EUW, zmieniłem nazwę strony na runy i dupa, więc połączyłem z kontem na EUNE na którym zresztą niedługo wbije plat.  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

Mój kumpel miał podobny problem, powiedziałem mu 'Zrób tak':

- Wybierz 3 postacie na każdą pozycję, które najbardziej by Ci odpowiadały,

- Każdą z tych postaci rozegraj po 10 meczy (normal game),

- Wybierz te postacie, którymi wygrałeś jak najwięcej meczy,

- Ćwicz dalej,

- Swobodnie odpalasz rankeda, nie piszesz żadnej linii, bierzesz tą, co została, bez żadnych kłótni,

- Wygrywasz.

Może to czasochłonne, ale na prawdę przynosi efekty. Znajomy, który cały czas tkwił w Silver V-IV przed końcem sezonu IV wbił Platynę V. :)

Pozdrawiam, liczę na + i życzę powodzenia.  <3

No to ja juz tak podobnie zrobilem a i tak nie moge wyjsc z tego gowna. Tak btw kolejny raz mam serie.

Opublikowano

No to ja juz tak podobnie zrobilem a i tak nie moge wyjsc z tego gowna. Tak btw kolejny raz mam serie.

Dawaj nick, nie mam co robić wykierujemy Cie z tej srogiej dywizji

Opublikowano

Tyle , że jak go raportują jako słaby gracz to automatycznie mu dobiera słabych graczy ^^

Najlepiej grać z kimś a nie samemu 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Tyle , że jak go raportują jako słaby gracz to automatycznie mu dobiera słabych graczy ^^

Najlepiej grać z kimś a nie samemu 

Gralem z kolega adc i bylo o niebo lepiej, dostaje reporty tylko za flame bo czesto do enemy pisze cos w stylu "eazy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...