Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left 4 Dead 2 - problem z rozdzielczością

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otuż gra odpala się na maxymlanej rozdzielczości jaka jest grafika a monitor uciągnie aby  i tylko aby 1360x768 jak zrobić żeby wo gule się uruchomiła w takiej rozdzielczości bo ekran mi się wyłącza jak na maxa musi być rozdzielczość  1360x768

post-993006-0-01180800-1420223802_thumb.jpg

post-993006-0-22029800-1420223803_thumb.jpg

Opublikowano

Nie uruchomi ci się więcej niż rozdzielczość twojego ekranu, masz ją w ustawieniach karty graficznej,  1360x768 to Full HD rozdzielczość, Gra ma w swoich ustawieniach większą rozdzielczość na większe ekrany, tak samo nie uruchomisz w nowych grach na małym monitorze opcji  UHD4K.

Tak samo jak byś miał w ustawieniach odświeżanie ekranu 120Hz a w monitorze 60Hz tak więc zmieni ci się automatycznie na 60 bo tyle nie wciąga twój monitor

Opublikowano

Od kiedy 1360x768 to Full HD? Ja p******e jaki retard.

Autor tematu powinien się zdecydować czy jest kobietą czy facetem chociaż tak naprawdę jest facetem,

przy okazji problem ma z mózgiem oraz z ortografią jak i w ogóle z pisaniem a nie z grą.

Kłamiesz pisząc, że Twój monitor uciągnie maksymalnie 1360x768, tak naprawdę uciągnie maksymalnie 1600x1200

Uruchom plik konfiguracyjny cfg lub ini i ustaw rozdzielczość którą chcesz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie da się tak zrobić, żeby gra uruchamiała się na większej rozdzielczości niż rozdzielczość ekranu.

Sam miałem z tym kiedyś problem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Od kiedy 1360x768 to Full HD? Ja p******e jaki retard.

Te rozdzielczości są rozdzielczościami HD, zapraszam do poczytania trochę w google.pl

Proszę tu lista rozdzielczości ekranowych. 

227nqm91xzio.jpg

Opublikowano

Masz po prostu "Out Of Range" gdy mi się takie coś przydarza po prostu wciskam alt + enter, gra wtedy otwiera ci się w formie okienka a nie na całą rozdzielczość.

Opublikowano

Masz po prostu "Out Of Range" gdy mi się takie coś przydarza po prostu wciskam alt + enter, gra wtedy otwiera ci się w formie okienka a nie na całą rozdzielczość.

Oki spróbuje '[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...