Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin TheWalls arena nie startuje!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem na moim serwerze minecraft bukkit.Zrobiłem sobie arenkę TheWalls wszystko dobrze skonfigurowałem itp itd. I jak już wybraliśmy kity i czekamy na grę to pisze gra rozpocznie się za 30 sekund. Czekamy około 2-3 minuty i nic! :(

Opublikowano

Źle po prostu ten plugin mogłeś skonfigurować, że startuje za 30 sekund. Najlepiej ustaw na test, żeby startował za 15/45 i wtedy zobacz rezultaty. Dodatkowo podaj listę pluginów jakie masz na serwerze, wtedy zobaczymy, czy plugin się zgadza z wszystkimi pluginami. Jeszcze pozwolę się rozpisać i zapytać, czy resetowałeś po wgraniu tego pluginu serwer? Lub wgrywałeś go od nowa? Jeżeli nie, to zrób te wszystkie rzeczy jakie napisałem. ;)

Opublikowano

Podaj jaki to plugin oraz jego konfigurację. Możliwe, że arena została źle skonfigurowana i nie znajduje jej. Sprawdź bugi bo takowe powinny występować ewentualne Crash-raport.

Czy po starcie po 30 sek odczuwasz lagi lub serwer zużywa więcej RAM'u?

4462514400953061278225.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...