Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnect From Server

Ludzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaję DC po 5-10 minutach grania. Usuwałem ustawienia. Czyściłem rejestry. Przeinstalowywałem różne programy, które są w tutku i bota też od nowa robiłem. Jaka może być przyczyna ciągłych i takich częstych DC? Bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano

Którego Loadera używasz?

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

@up

1. To ma znaczenie, bo HardMod jest o wiele lepszy (sprawdziłem u siebie, edxLoader = częstsze DC wynikające z błędów)

2. Jak chcesz coś napisać to edytuj wcześniejsze posty, bo robisz śmietnik z forum!

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Nowa wersja ibota + hardmod 8.0 = nie pomogło. Mam ten problem od wczoraj popołudnia. Nigdy wcześniej takich sytuacji nie miałem. Masz jeszcze jakieś pomysły?

Opublikowano

Ja mam to samo :/ Jeszcze Wczoraj bociłem normalnie cały dzień i dzisiaj cos sie jebie -.-

Mam najnowsza wersje bota : d

Opublikowano

mam ten sam problem podczas expienia bot dostaje dc ;/

@Edit:

Usunąłem całego bota i loadera, pobrałem wszystko na nowo i jak narazie 0 błedów/disconectów : d

Omg, miałem zedytować swojego posta, a przez przypadek dałem cytuj :P

Sorry za double posta

Opublikowano

Trzy razy już usuwałem bota i loadera. Nadal nic... DC po 10 minutach jak było, tak jest :(

UP

Zauważyłem, że gdy boce bez grab peta to nie mam dc, zaś gdy go włącze to po kilku minutach dc. Ibot nie współpracuje z petem?

Opublikowano

Jesteś pewien, że czysty spot rozwiąże problem?

UP

Czysty spot nic nie pomógł mi, a więc wychodzi na to, że muszę bocić bez grab peta. Chyba, że ktoś ma inny pomysł.

Opublikowano

ja jak odpalam bota przez edx to jest dobrze, dopiero jak odpale drugiego przez hard to na tym drugim dostaje dc wiec jak dla mnie to wina harda. Przynajmniej u mnie. Nie mam nowej wersji bota a itak hula. Gorzej z odpaleniem drugiego chara...

Opublikowano

Grace w większości uważają HardMod'a za lepszego. A ja nadal stoję przy swoim problemie... Wyczytałem na stronie oficjalnej bota, że DC ma się, gdy grab pet podnosi itemki free. Zaś pod odznaczeniu tej opcji nadal mnie rozłącza. Jestem pewien, że to problem z moim zwierzakiem, ponieważ od zakupu peta wszystko się pojawiło. Ciągle czekam na pomocne słowa użytkowników i wasze sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...