Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Pluginem Tguildsex

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z pluginem TGuildsEx. Kiedy wpisuje np. komende /g zaloz {tag} {nazwa} nie pobiera mi itemow za zalozenie gildii i kiedy zaloze gildie pisze cos takiego na chacie: An internal error occurred while attempting to perform this command
Plugin nie jest jeszcze podpiety do Mysql ani nie ma tabelek. Tutaj logi z konsoli:

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NullPointerException
at com.gmail.tirexgta.tguildsex.mysql.Datasource$1.run(Datasource.java:67)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:53)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more

[19:11:49 WARN]: Exception in thread "pool-3-thread-1004"
[19:11:49 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin TGuildsEX v1.1 generated an exception while executing task 522
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more

[19:12:19 WARN]: Exception in thread "pool-3-thread-1010"
[19:12:19 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin TGuildsEX v1.1 generated an exception while executing task 522
... 3 more

[19:12:49 WARN]: Exception in thread "pool-3-thread-1007"
[19:12:49 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin TGuildsEX v1.1 generated an exception while executing task 522
... 3 more

Zapomnialem napisac ze plugin mam kupiony legalnie.

Jeszcze w 1 pluginie tak sie dzieje TtoolsEX

--

Opublikowano

Musisz podpiac MYSQL. I musisz miec TABELKI. Jesli masz legalnie te gildie napisz do tirexa on ci je da. :)
Pozdrawiam Put... Mateusz :>

ODCHODZE!

Opublikowano

@TheBPLPack Pisze pisze a on tak:
ja: TireX podepniesz mi gildie pod mysql?
ja: Jeste? halo tirex?! (tu spam)
Tirex: (1godz Pozniej) ok jestem juz to robie czekaj.
ja: To zrobisz ??

i tak codziennie pisze i dupa...

--

Opublikowano

Ale czy jest jakis plugin jeszcze wymagany do tego pluginu zeby ten napis znikl ? An internal error occurred while attempting to perform this command

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...