Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low Elo.

kabitan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obecnie mam silver 3 i w 5 sezonie chciałbym wyjść z tego gówna. Jaka polecacie linie i postać żeby w miare carrować gierki. Dodam że w każdym meczu mam staty na +. 

Opublikowano

Jungla/Mid/Support, imo najlepsze pozycje do "wycarrowania" sobie gier. Dużo ludzi będzie próbowało uciec wyżej na koniec sezonu, więc może nie być tak lekko. WW/Jarvan/Rengar (jungla), Ori/Cassio/Fizz/Yasuo/Ahri (Mid), Sona/Thresh/Nami/Morgana/Leona (support). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepiej się naucz grać chociaż jedną postacią na każdej linii. Plus takie, na które się ciężko gra typu Jax, Irelia, Yasuo, Corki itp. Tylko ostrzegam, że dużo osób na początku sezonu 5 będzie odrazu wbijać dywizję, więc możesz mieć utrudnienie małe.

Opublikowano

Vayne. Według mnie najlepiej carruje. Choćbyście byli orani, to tylko czekasz do late, łapiesz parę fragów i wygrywasz sam gierki, kiedy twoi przeciwnicy biją mięso armatnie.

Opublikowano

Pytasz się o linię... Hmm... Z każdej linii możesz wykierować grę. (Nawet z top'a)

Mid: Syndra, Orianna, Akali, Katarina (Do Plat V spokojnie Katą można wykierować kierkę  ^_^)

Top: Riven, Fiora, Darius

EDIT: 

[Kliknął mi się enter i wysłało mi post przed ukończeniem go :O]

ADC: Vayne, Corki, Graves (postacie z mety)

Support: Thresh, Leona, Morgana; [NOWOŚĆ] Brand, LeBlanc.

Jungle: Najlepiej tankiem lub: Jarvan IV, Lee Sin

Mam nadzieję, że pomogłem. Pograj sobie przeze mnie wymienionymi champami na danych liniach i wybierz chociaż jedną którą uda Ci się wykierować i graj nią. :)

(Kolorem czerwonym zaznaczyłem postacie którymi ja kieruję sobie gierki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...