Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Zacząłem gre  w metina po 3/4 latach przerwy i mam pytanie o nową postać( ten wilkołak ), opłaca się nim grać? Jeśli tak to czemu? Co maxować w statach? Co maxować w umiejętnościach?

Opublikowano

Na pewno musisz mieć kasę na EQ. Bronie są dziwnie zrobione, jest na 1lv, a potem dopiero od 30lv. IMO nic nadal nie przebije Woja i Sury :P

Opublikowano

Ta postac sie nadaje tylko jak bys ja mial expic druga postacia, inaczej to masakra.

Nie polecam.

Exp tą postącią to masakra, więc nie polecam.

Nic nie wiedzie. 

Fakt, ciężko expi się tą postacią, ale tylko do 70lvla. Po 70 lvlu wilkołak zaczyna kosić w pvp. 

A ok dzięki ^^ A jeśli chce nim grać to co maxować w statach?

A co w nim złego?

Postać jak postać, trzeba się do niej przyzwyczaić, czyli do bicia z tej postaci. 

Osobiście polecam spróbować zagrać tą postacią, ze względu takiego, że jest to nowość. 

Ile można grać tymi samymi postaciami i profesjami? Wilkołak ma ciekawe skille, jest też ciekawą mieszanką(atak i def), no i z*********e wygląda. ;) 

Opublikowano

Nie polecam...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Witam.

Zacząłem gre  w metina po 3/4 latach przerwy i mam pytanie o nową postać( ten wilkołak ), opłaca się nim grać? Jeśli tak to czemu? Co maxować w statach? Co maxować w umiejętnościach?

Postać jest fajna, ale według mnie jest bardzo osłabiona w stosunku do starych klas postaci.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie graj nim, wiem, że nowa postać i fajnie, ale Ona jest tragiczna.. Expii się gorzej niż Archerem. W PVP jest też słaba. Jeśli chcesz coś osiągnąć graj czymś innym.

Pasjonat
Opublikowano

Po pierwsze ta postać wg nie nie pasuje zupełnie do całej gry.. Wygląda jak na coś co ma przyciągnąć na jakiś czas graczy i nic więcej.  Skille prawie jak u daggera, a zwykłe i stare postacie są po prostu lepsze.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Po pierwsze ta postać wg nie nie pasuje zupełnie do całej gry.. Wygląda jak na coś co ma przyciągnąć na jakiś czas graczy i nic więcej. Skille prawie jak u daggera, a zwykłe i stare postacie są po prostu lepsze.

Nie mów tak ogólnie, jeden skill ma podobny, do gry zgadzam się-nie pasuję.
Opublikowano

słaby ten wilk w porównaniu to reszty....

słaby ten wilk w porównaniu to reszty....

Po prostu ma słabe skille lub/i atak fizyczny, powinni skoncentrować się na jednej jego mocnej stronie.
Pasjonat
Opublikowano

I do tego robiona na siłę dla zwyczajnej "nowości". Próbowałem tej postaci, masakra. Stare - proste - najlepsze.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

I do tego robiona na siłę dla zwyczajnej "nowości". Próbowałem tej postaci, masakra. Stare - proste - najlepsze.

Nie n. siłę-dla zysku. Liczyli, że nastąpi fala powrotu na serwer co równa sie z zyskiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...