Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuacja nauki.

Gość niegolone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po zakończeniu gimnazjum dostałem taką kartkę, która musiałem zanieść do urzędu. Termin był do 31.12.14. Na tej kartce miałem napisać do jakiej szkoły ponad gimnazjalnej będę chodził oraz pieczątka tej szkoły. No i tak się składa, że nie zaniosłem jej, zgubiła mi się. Teraz mam duplikat, a szanse aby ją zanieść będę miał dopiero 07.07.15. Pytanie brzmi: Czy coś się stanie jak nie zaniosłem?

Posty typu: "Umrzesz" - raport.

Opublikowano

Już teraz masz zanieść taką kartę? Na pewno nic się nie stanie, ja decyzję o wyborze szkoły ponad gimnazjalnej podjąłem pod koniec maja/początku czerwca.

Opublikowano

Już teraz masz zanieść taką kartę? Na pewno nic się nie stanie, ja decyzję o wyborze szkoły ponad gimnazjalnej podjąłem pod koniec maja/początku czerwca.

Ja już jestem w I Liceum...

Zależy w jakim celu tak kratka ma być zaniesiona, ale tam mają za przeproszeniem taki bur*el, że nawet nie zauważą. 

Nie wiem właśnie.

Opublikowano

Jeśli nie masz jakiś świadczeń socjalnych to najmniej Cię to uderza a szkoła sama powinna to wysłać a nie Wam dawać.

Opublikowano

a to przypadkiem nie było zaświadczenie , które potwierdza ze się uczysz ??

Na ogół jest to potrzebne do świadczę socjalnych albo do czegoś tam związanego ze stypendium, lub czym tam :D

Opublikowano

Nic się nie stanie pod warunkiem, ze masz 18 lat. A poza tym licea juz nie sa obowiazkowe, lecz z drugiej strony nauka do 18 roku zycia juz jest

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak mogę mieć 18 lat będąc w pierwszej liceum? Poszedłem normalnie do szkoły, jak każdy 6/7 latek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...