Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 2015 Jak założyć serwer dedykowany?

NickProish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zielony w temacie i proszę  o pomoc. Mianowicie chciałbym z kolegą założyć serwer dedykowany do 15, ale nie mamy pojęcia od czego zacząć. Ktoś doświadczony mógłby wytłumaczyć krok po kroku?

Opublikowano

Mógłbyś napisać do samego wydawcy gry o serwer dedykowany, wtedy Ty płacisz kasę, a oni stawiają serwer. Plus jest taki, że nie będziesz miał problemów z hostingiem tego. Z tego co mi wiadomo cytrusandswiatek6 mają taki serwer.­

zI8qaXU.png
Opublikowano

Tylko dla siebie, bo normalnie jak my hostujemy to nie możemy się połączyć. Ale jak do wydawcy? Jakiś konkretny numer? Email?

A mógłbym prosić GG do Was albo coś? Bo jak  z kolegą się łączymy to na początku synchronizacji wywala utratę połączenia, i chyba jedynym wyjściem będzie dedyk, lecz wolelibyśmy naprawić ten błąd.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, jestem zielony w temacie i proszę  o pomoc. Mianowicie chciałbym z kolegą założyć serwer dedykowany do 15, ale nie mamy pojęcia od czego zacząć. Ktoś doświadczony mógłby wytłumaczyć krok po kroku?

Załóż tutaj konto i wykup serwer, np. na 2 sloty za jakieś 10zł na miesiąc:

https://www.4netplayers.com/pl/farmingsimulator15.html

Mam, używam, polecam. Pingi rzędu 40-50ms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...