Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema możecie mi podać +/- kassadina/combo/build i opisać mniej więcej postać ? tylko nie mówcie mi że jest niegrywalna i że kiedyś był lepszy

Opublikowano

Ma bardzo mocny slow, burst, mobilność/escape. Jego siła rośnie wraz z czasem gry i imo robi bardzo dużo. Ciężko go zabić przez co robi dużo zamieszania w team fightach. Minusem może być długi czas schodzenia stacków z ulta.

W early E+Q obijasz na linii, w late wlatujesz w carrego E+Q, ma takiego slowa na sobie, że spokojnie uderzysz go z W, jeśli flashnie to ultem podążasz za nim :)

Staraj się kontrolować manę i stacki na ulcie, będzie ok.

RoA -> Sorce -> Zhonyia -> Rabadon -> Void Staff -> Lich Bane/Frozen Heart/Banshee

Opublikowano

+shield

+slow

+doskok

+nie do zgankowania po 6

+tanky

+escape

-na początku manożerny

Soccerki > Tear of Goodness > RoA > Rabadon > Zhonya > Void Staff

Jeżeli potrzebujesz szybciej armora lub grasz na Zed'a to Zhonya przed rabadonem.

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz na midzie to nie polecam ci zabierać się za kassadina na początek weś coś łatwiejszego na ruszt.

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz na midzie to nie polecam ci zabierać się za kassadina na początek weś coś łatwiejszego na ruszt.

Czy wspomniałem gdziekolwiek że ZACZYNAM? jestem w s4 ale mid to moj main i raczej jeśli gram to prawie zawsze mam pozytywne staty/ czasem carruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...