Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika /Liar

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano
Poszukuje technika serwera Metin2.

Oferujemy: 

+ Zgrany TEAM
+ Stabilny serwer
+ Miłą atmosferę
+ Serwer dedykowany oraz VPS
+ Dobry kontakt poprzez telefon, gg, ts3, skyp lub fb 

Oczekujemy

+ Doświadczenia
+ Umiejętnego technika
+ Potrafienie poradzenia sobie z ddosami, bugami.

Uwaga! Nie oczekujemy od technika zrobienia serwera od początku do końca. Resztę możemy obgadać na
GG:
xLi3K-18097322
Liar-51191573
Opublikowano

Ja może i mam 15 lat, Li3k ma 17. Ja nie będę technikiem, lecz GM, więc nie rozumiem dlaczego nie polecasz. Cóż skoro chętny nie jesteś to może ktoś inny będzie.

banner-laneris.png

Opublikowano

Wymagasz  +17 a masz 15 lat, nie polecam.

Nie polecasz, bo ma 15 lat i co w związku z tym?

Uwierz mi, że większość techników ma po 15 lat, a jest bardziej ogarniętych niż co poniektórzy 20 latkowie. 

Wiek nie gra tu żadnej roli, lecz dojrzałość i poziom umiejętności. 

Wracając do ogłoszenia, to powiem szczerze, że będziecie mieć zapewne problem ze znalezieniem dobrego technika po 17, bo większość, jak wcześniej wspomniałem, ma ok. 15/16. 

Treść krótka i na temat, a wygląda to bardzo estetycznie. Osobiście nie znam panów, ale myślę, że można śmiało polecić.

Na koniec rada ode mnie.

Polecam wywalić to "+17" i zastąpić "Umiejętnego technika", a pewnie znajdziecie szybciej kogoś dobrego.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Ja nie widziałem, tych techników co mają po 15, dzieciaki(pseudotechnik), które nie miały w życiu serwera dedykowanego a po drugie to nie jest on technikiem :)

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Ja nie widziałem, tych techników co mają po 15, dzieciaki(pseudotechnik), które nie miały w życiu serwera dedykowanego a po drugie to nie jest on technikiem :)

Lol masz przykład Florjana ma 16 lat tam a zobacz ile potrafi chłopak.

Skoro chłop uczy się od 2/3 lat to czemu ma niby nie umieć? Chłopak w wieku 16/17 lat może wiedzieć więcej niż 20+ latek także co ty pierdolisz?

Polecam Liara. ;)

Opublikowano

Nie polecasz, bo ma 15 lat i co w związku z tym?

Uwierz mi, że większość techników ma po 15 lat, a jest bardziej ogarniętych niż co poniektórzy 20 latkowie. 

Wiek nie gra tu żadnej roli, lecz dojrzałość i poziom umiejętności. 

Wracając do ogłoszenia, to powiem szczerze, że będziecie mieć zapewne problem ze znalezieniem dobrego technika po 17, bo większość, jak wcześniej wspomniałem, ma ok. 15/16. 

Treść krótka i na temat, a wygląda to bardzo estetycznie. Osobiście nie znam panów, ale myślę, że można śmiało polecić.

Na koniec rada ode mnie.

Polecam wywalić to "+17" i zastąpić "Umiejętnego technika", a pewnie znajdziecie szybciej kogoś dobrego.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Chyba Ci sie działy w minecraftem pojebały kolego.

a flourine to wpadka szalonego naukowca, czy jakos tak

Opublikowano

Chyba Ci sie działy w minecraftem pojebały kolego.

a flourine to wpadka szalonego naukowca, czy jakos tak

Wstrzymaj topór wojenny harnaś.

Kolega miał na myśli to, że wiek nie wpływa na umiejętność pracy przy serwerze.

I nie widze przeszkód by się z nim zgodzić.

Do Flourine mam negatywne zdanie zachowam je dla siebie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jaki topór wojenny? Daj spokój. Po prostu rozśmieszyło mnie to, jak napisał, że większość techników ma 15 lat, gdzie tutaj techników tak na prawde takich normalnych góra 10 na forum, wiec nie tędy droga, a wiadomo jak to w dziale mc wyglada.

Opublikowano

Życie życie nauczyło mie skurwysynem być <3

Nothing.

Opublikowano

Bardzo polecam ogarnięty team itp. A wracająć do pana kendziorix'a mam do ciebie 1 pytanie na które może tu mi odpowiesz skoro nie odpisujesz nigdzie . Czemu jesteś takim zerem ? szukasz ludzi do administracji twojego smiesznego serwera poczym te osoby ci pomagają jak mogą starają się itp . Ogarniają wszystko za ciebie prawie a ty od tak ich wypierdalasz za przeproszeniem ? . Nie Polecam http://narthania.blutu.pl/www/<---- z*******a strona panie kendziorix ;). Napisy z cooltext profesjonalista. Panie sss

Opublikowano

Nie mam zamiaru odpisywać dziewczynce, która nie ma pojęcia o niczym, napisy są robione w PS a nie żadnym cooltexcie i po 2 nie jestem grafikiem, a po 3 nie wiem skąd masz moje dane osobowe ale są to dane prywatne, które są objęte paragrafem.Raport for double acc.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Jaki topór wojenny? Daj spokój. Po prostu rozśmieszyło mnie to, jak napisał, że większość techników ma 15 lat, gdzie tutaj techników tak na prawde takich normalnych góra 10 na forum, wiec nie tędy droga, a wiadomo jak to w dziale mc wyglada.

Jeszcze dopisz że ty jesteś jednym z tych 10 ogarniętych.

Z całego forum znam 2 osoby co umieją chociaż połowe tego o czym gadają. Więc niestety 10 to za dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...