Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moj 1 hack bzyczek hack v1

bzyczek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

testuje, dam edita

@edit

Jak dla mnie opcje wystarczajace ale przydal by sie Anty Kick

Pozdrawiam

Tu mozesz zarobic>> www.zarabianie--w--internecie.pl.tl <<tu mozesz zarobic

To moja prywatna strona... Zapraszam

Opublikowano

Stamina - wiadomo..

No Spread/No Recoil - 100 % Celność + Zero odrzutu. :]

Jeszcze FAHR by sie przydał - fast flag,ammo,heal,repair.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Hack spoko. Jedna rzecz jak powinna być to anty-kick.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Otóż: Anty-Kick, U.Ammo, Invisible i inne vip opcje dają bany po 5 minutach ;d

Więc po updacie nie ma sensu tych opcji robić bo jak masz fart to tylko 0 min kicka zaliczysz po 5 min jak nie bana.. =D

Ja np zrobiłem wczoraj sobie hacka na invis i ban po wyjściu z bazy głównej więc odradzam puki co, a opcja kill pb a i low pb b nie działa bo Cię warrock wywala z serva jak ma pb b low priority albo wykryje, że pb a nie działa ;D

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
Hack taki sobie. Jak na pierwszy to ocena 4 - / 5. Ale mało opcji, a te są mało potrzebne.

takk taki madry to zrob sam hacka jezeli ci nie paszi zrobisz sam to bedzie lepszy dla ciebie i wiesz mi to nnie jest takie latwe

[mor9pl_8_1.png

Hackers 1 : 1 Punkbuster Team ;o

sorry za ortografie ale ja byc z berlin

Opublikowano

to jego 1 hack!!! VELVET ownisz mnie nie odzywaj sie jak nie wiesz co mówisz... jak by każdy w swoim 1 hacku dał invi unl ammo to jakie oni hacki by robili pomyśl!!! hack jest gitez jak na 1 raz założe sie ze ty nawet takiego za 1 razem nie zrobileś jesli wogóle umiesz.

odnosnie topiku: życze powodzenia w dalszych pracach

Opublikowano

velvet ma racje i odczepcie sie od niego, bo zrobienie hacka do warrocka z tutorialami z tego forum to kwestia sciagniecia vb8, generatora modulow, skopiowanie kodow, zapisanie i gotowe.

2/5 mogles wiecej kodow przekopiowac...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
to jego 1 hack!!! VELVET ownisz mnie nie odzywaj sie jak nie wiesz co mówisz... jak by każdy w swoim 1 hacku dał invi unl ammo to jakie oni hacki by robili pomyśl!!! hack jest gitez jak na 1 raz założe sie ze ty nawet takiego za 1 razem nie zrobileś jesli wogóle umiesz.

odnosnie topiku: życze powodzenia w dalszych pracach

Czy ja coś mówiłem, że ma robić od razu invis? Może idź do szkoły i naucz się czytania ze zrozumieniem, ok?

Btw, co w tym trudnego.. ja zrobiłem invis w swoim pierwszym Redryko hack więc ?

Następnym razem zastanów się co piszesz ...

Jak nie wierzysz mi to poszukaj na forum Redryko Hack v1.0 i sie przekonasz.. żałosny jesteś ^.-

springfankopiadq0yy4.gif

• Dodaj nową pozycję...