Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postanowienia noworoczne

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że usiedliście sobie wygodnie w fotelu ze szklaneczką wypełnioną napojem zależnym od waszych preferencji i zastanawialiście się czy jest w ogóle sens czegoś takiego jak postanowienia noworoczne. 

Dlaczego akurat od nowego roku, gdy można to zrobić każdego innego dnia? 

Otóż... A DLACZEGO NIE. 

Oto moje postanowienia noworoczne na zbliżający się rok:

• Pić więcej albowiem alkohol jest dobry
  • Doprowadzić do upadku mpc
  • Przestać fapać xD

A wy jakie macie postanowienia noworoczne ?

Opublikowano

Śmieszne...

Tak naprawdę jedynym planem w nowym roku było dokończenie książki i gry Metro 2033. Żadnych innych nie miałem. Chyba, że chodzi Ci o nabicie 2k godzin w CSie co postanowiłem jakiś czas temu :D .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Platyna w lolu, Master Guardian I w CS:GO no i powrócę na siłkę, bo od początku listopada zrobiłem sobie przerwę. ;)

A no i przeczytam biografię Gieorgija Żukowa.

Opublikowano

Jeden z najlepszych dowódców II Wojny Światowej. Kręcą mnie takie tematy, interesuje się tym.

O tą książkę mi chodzi:

http://www.empik.com/general-stalina-zycie-gieorgija-zukowa-roberts-geoffrey,p1095139194,ksiazka-p

Nie no spoko. Też mnie nawet te tematy kręcą. Ale szczerze mówiąc najpierw przeczytałbym sobie biografię takich dowódców jak: Rommel, Guderian, Student, Rómmel, Śmigły, Patton, Montgomery (strasznie c*****y dowódca), Eisenhower no i jeszcze paru by się znalazło.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie no spoko. Też mnie nawet te tematy kręcą. Ale szczerze mówiąc najpierw przeczytałbym sobie biografię takich dowódców jak: Rommel, Guderian, Student, Rómmel, Śmigły, Patton, Montgomery (strasznie c*****y dowódca), Eisenhower no i jeszcze paru by się znalazło.

Nigdy bym nie kupił biografii Montgomerego za to jak potraktował Sosabowskiego. Operacja market garden itd.

Nie widziałem takich w empiku, a w księgarniach takich nie ma. :( Przez neta musiałbym zamawiać. ;p Dzięki, pomyślę o nich.

Opublikowano

Nigdy bym nie kupił biografii Montgomerego za to jak potraktował Sosabowskiego. Operacja market garden itd.

No wiesz. Ja sam uważam Montgomerego za bardzo złego dowódcę, ale złych dowódców nazwiska też trzeba znać i czytać o nich. Poczytaj sobie np. co zrobił pod Alamein. Wielki bohater, a nic tak naprawdę nie zrobił. Auchinleck przygotował całą operację, a on przyszedł i przejął dowództwo kiedy wszystko było gotowe, zresztą przez jego błędy stracił ogromną ilość żołnierzy. Bitwy wygrywał tylko jak miał ogromną przewagę i tracił masę żołnierzy. Gówno nie dowódca.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja postanowilem znalezc prace, ozenic sie, wynajac mieszkanie :p i kazde z tych postanowien ma realna szanse na powodzenie(najmniejsza szansa na slub- tak 25%)

Wy tam wyzej poczytajcie o Rokossowskim.

Opublikowano
  1. Lepiej się uczyć.
  2. Zacząć ćwiczyć.
  3. Wysypiać się.
  4. Być bardziej spokojnym i opanowanym.
  5. Być bardziej dokładnym i sumiennym.

Coś pewnie by się jeszcze znalazło.

Opublikowano

Mam postanowienie, żeby nie mieć żadnych postanowień.

Opublikowano

Minimum 4 razy w tygodniu bieganie. W tamtym roku udało mi się jedynie przez 7 miesięcy :>

Nie chodzi o granie w piłkę itp. bo tego nie wliczam.

Opublikowano

1. Zrobić tatuaż

2. Więcej ćwiczyć

3. Lepiej się uczyć

4. Przeżyć niezapomniane wakacje

ZBIERAM PLUSY +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...