Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg VI/VII tieru pod zarobek

piterhehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwracam się do was z pytaniem. Jaki czołg pod zarobek wybrać, odpada Type61, nie lubie tego typu czołgów. Zastanawiałem się o E-25 lub Panterze M10. Ktory z nich lepiej zarabia i lepiej sie gra :)?

PSG <3

Opublikowano

E 25 good tank, tylko że jest częściowo wycofany ze sprzedaży. Można go kupić tylko w sklepie premium. Warto, bo będzie unikatem. 

Opublikowano

for fun to e-25. Jak to zarobku to su-122-44 lub m10. Ja jednak polecam kupić kod intela za 80 złotych to będziesz miał jagdtigera 8.8 7 dni premium + 3 kody zaproszeniowe za jedyne 80 złotych.

Opublikowano

for fun to e-25. Jak to zarobku to su-122-44 lub m10. Ja jednak polecam kupić kod intela za 80 złotych to będziesz miał jagdtigera 8.8 7 dni premium + 3 kody zaproszeniowe za jedyne 80 złotych.

do kiedy te kody są ważne ?  bo na pewno pod koniec terminu ważności będą kosztować dużo taniej

Opublikowano

do kiedy te kody są ważne ?  bo na pewno pod koniec terminu ważności będą kosztować dużo taniej

do 31.03.2015 Polecam kupić 2 kody to wtedy mamy 11k golda 14 dni premium i jagdtigera 8.8 za 160 zł (albo od razu z 5 :P żartuje. max 4 można wklepać. ) Wszystko jest legalne i jak mamy jagtigera to dostajemy rekompensatę w ZŁOCIE. 

Opublikowano

po nowym roku rekompensata nie miała być w srebrze?

to już było wprowadzone jakoś połowie grudnia 2014,  tylko pytanie czy łapią się na to kody z Intela czy nie , najlepiej do suportu napisać i się dowiedzieć na 100%

Opublikowano

Kody z intela się łapią... macie racje to weszło od połowy grudnia ale te kody zostały "wyrenderowane" wcześniej i rekompensata jest w złocie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...