Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurf

Hmm^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy miałby ktoś jakies zbędne konto w dywizji brąz i mógłby zapożyczyć ? Chciałbym sobie  posmurfować w tej "zacnej dywizji" i zobaczyć jak tam ludzie grają, czy jest tam na prawdę tak tragicznie jak piszą ;D

Opublikowano

Popytam po znajomych, może coś się znajdzie.

Jakiś miesiąc temu popykałem trochę w brązie z nudów.. Patologia :DD

Opublikowano

Ja tam nie widzę przepaści pomiędzy bronz - diament. Wszędzie się znajdą disstreamy, które swoją grą potrafią doprowadzić do palpitacji serca. Ostatnio przegrałem przez zeda z master tiera bo idiota zamiast bić Nexus to się rzucił pod fontannę. Dlaczego? On sam nie wiedział.

Opublikowano

Ja tam nie widzę przepaści pomiędzy bronz - diament. Wszędzie się znajdą disstreamy, które swoją grą potrafią doprowadzić do palpitacji serca. Ostatnio przegrałem przez zeda z master tiera bo idiota zamiast bić Nexus to się rzucił pod fontannę. Dlaczego? On sam nie wiedział.

Takie rzeczy robi się dla beki, albo upokorzenia przeciwnika :) Też miałem taką sytuacje w late game wszyscy pod fontannę, a potem okazało się że miniony nie skończyły gry i ostatecznie przegraliśmy. Co do bronzu myślę że są tam normalni gracze, ale bardziej skłonni do trollowania lub flameu.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...