Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Winter Wonder Orianna czy Shockblade Zed

Gość Zarhid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o ilosc zmienionych rzeczy a przede wszystkim pewnosc, że champ bedzie grany, nie dostanie szybko nerfa i czesto bedzie mozna go na turniejach zobaczyc (mniej wazne

Opublikowano

Te postacie są częstymi pickami. Zależy od tego kim wolisz grać, bo oba są świetne. Ja wole Zed'a, więc polecam do niego skin'a. Fajne animacje i wygląd w grze.

Opublikowano

Mam skina do Zeda i przyznam, że jest naprawdę bardzo dobry.

Ale, gdybym miał wybierać teraz to wziąłbym skina do Orianny.

Po pierwsze jest nowym skinem. Co idzie za tym, że bardziej dopracowanym.

Ładnie prezentuje się w grze.

Świetne animacje.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Weź skina do Orianny, jest limitowany a sama postać jest świetna. Zmienione animacje, art, wygląd w grze, wszystko 10/10.

Skin do Zeda można kupić w każdej chwili więc kupisz go następnym razem, Ori może uciec :P

Opublikowano

Ja mam własnie ten skin do ori i jest genialny. Animacja backowania zmieniona. Skille genialnie zrobione zwłaszcza shield. Zed też fajny skin ale preferuje skin do ori. Na rankedach często zed banowany to tak nie pograsz.

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Zdecydowanie bym wziął skina do Zeda, ponieważ wygląda bardzo ładnie. Lecz minus jest taki, że skina do Orianny możesz kupić tylko teraz, a do Zeda zawsze, więc kupiłbym na Twoim miejscu tego badziewnego skina do Ori, a dopiero później do Zeda. No chyba, że mainujesz Zeda - to bierz. ;)

Opublikowano

Również polecam Winter Wonder Orianna, strasznie uroczy skin z Poro! Ładny splash, animacje, wygląd postaci i jej cudne oczy! <3

Budowniczy
Opublikowano

Orianna jeśli masz środki żeby w przyszłym czasie zakupić skin do zeda bo mimo wszystko skin skinem ale orianna jest nudnym pickiem w porównaniu do zeda może jest more usefull ale zed jednak nigdy się nie nudzi.

Opublikowano

Zdecydowanie skin do Orianny, ładnie się pre­zentuje, splash ma przesłodki no i skin jest sezonowy, czyli nie kupisz go w lecie!

@Eryk nie zwróciłem uwagi, dzięki! :) 

No to jeśli nie zakupiłeś jeszcze skina to Zed zdecydowanie, bynajmniej jest to najlepszy skin do niego, który pięknie się prezentuje! :)

Opublikowano

Ten do ori jest łany łany, i limitowany, zeda możesz zawsze kupić a jej już nie za bardzo ;p

Zdecydowanie skin do Orianny, ładnie się pre­zentuje, splash ma przesłodki no i skin jest sezonowy, czyli nie kupisz go w lecie! :)

Nie polecajcie już autorowi Winter Wonder Orianny, nie da się już jej zakupić więc nawet jeśli autor by się na niego zdecydował to jest już za późno.

Ja polecam ten do Zeda, świetne animacje, boski splash art. W grze też wygląda super, jeden z lepszych skinów za 975

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...