Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnio na jeża, szczerze powiem. Są częstsze bany niż on, na przykład: Jax, Yasuo etc. Według mnie wart maina, świetna postać.

Opublikowano

W goldzie bany lecą na niego nawet często, co druga gra jest zbanowany. Na początku się nim trudno gra, lecz jeśli ogarniesz same podstawy i od czasu jakiś fajny placement, to każda grę możesz wyciągnąć z "gówna".

Po prostu jest to z*******a postac do mainowania "w c**j"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Średnio na jeża, szczerze powiem. Są częstsze bany niż on, na przykład: Jax, Yasuo etc. Według mnie wart maina, świetna postać.

Nie wiem gdzie grasz i kiedy ostatnio grałeś, ale ja go mainuje w diamencie i banratio jest bardzo wysokie, zazwyczaj pick albo ban. Postać warta mianowania, jest bardzo skillowy

Opublikowano

Zed jeden z bardziej skillowaych champów jak dla mnie, ale jak ogarniasz to strasznie dobry, tylko jak ktoś posiada zhonya to trzeba zmieniać ten cel, bo 0 ten death mark 0 dmg i tyle :)

x

Opublikowano

Zed jeden z bardziej skillowaych champów jak dla mnie, ale jak ogarniasz to strasznie dobry, tylko jak ktoś posiada zhonya to trzeba zmieniać ten cel, bo 0 ten death mark 0 dmg i tyle :)

Nic nie trzeba zmieniać jeżeli jest się dobrym Zedem

Opublikowano

moim zdaniem warty mainowania robi aoe robisz focus adc i na 100 % pada

Opublikowano

@likeroys nie bo ma ga

Ban na jaxa xDDDDDDDDDDDD yasuo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zed teraz wskoczył do mety, strasznie mocna 1v1, dobry push latwa farma, świetny harras. Jednek imo w late troche jest sytuacyjny bo jest one focus champem, z q nie bijesz nic kto ma troche surwi

Opublikowano

Dobremu Zedowi ciężko przegrać linię, jeśli dba o wizję. Jeśli gra Zedem ktoś kto potrafi nim grać to wygra linię a Zed, który jest fednięty automatycznie wywiera presję na inne linie.

Minusem jest to, że bez ulta nie jest w stanie zdziałać tyle samo co z ultem i czasami trzeba czekać. Ogólnie świetna postać do mainowania, dość często banowana w platynie i wyżej

Opublikowano

W wyższych dywizach enemy mid który jest ap rashuje odrazu zhonyie więc szybko trzeba go zdominować, więc trochę w late game przejebane zabić takiego ap na combo. Ale co do tematu to warty mainowania zwłaszcza że adc nie składa zhonyi i dobre combo i pada na 99% 

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Zed często dostaje bana na rankedach . Skillowa postać, musisz grać agresywanie aby rozwalić szybko AP midlanera enemy jednak jak już zrobi zhonye nie będzie tak kolorowo ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...