Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie trafi z Q - cofaj się pod wieżę w early jeśli masz mniej hp niż enemy.

jak nie trafi z Q to później masz jeszcze W które trafia na 90%, a Q masz za chwilę.

Lepszego skryptu nie ma raczej, a sam tego używałem i miałem 8/10 winów z czego przegrane tylko przez feederów/afkerów...

Opublikowano

Nie ma lepszego   :) 
Ja na przykład gram tak - tzn :  sam farmie, pokuje itd ,a jak tylko złapie w trutke , napierdalam spacją  ( + evade :))))

Opublikowano

DevCassio jest świetna, nie wiem o co wam chodzi. Po prostu trzeba zrozumieć skrypt, zobaczyć jak działa i jak już się ogarnie to będzie się cisnąć :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Najlepszy skrypt w L# ale mi cholernie lami ulty, ze widać że albo mam lagi albo skrypt mi się zjebał xD. Dlatego wyłączyłem używanie ulta i sam ultuje.  

Tak po za tym jak Ci nie trafia Q to ten typ musi grać na Evade bo ciężko ograć Cassiopeie na L#.

Opublikowano

Na L# lepszego skryptu raczej nie ma, jeżeli chcesz spróbować bol-a to polecam cassiopeia du couteau

Opublikowano

Szansa że devcassio trafi Q w uciekającego przeciwnika wynosi 10% XDD sam grałem.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Szansa że devcassio trafi Q w uciekającego przeciwnika wynosi 10% XDD sam grałem.

Dlatego ja zawsze najpierw otaczam wroga stojąc na jego tyłach i używam ulta. Wtedy nie ucieknie raczej ;p

Opublikowano

Dlatego ja zawsze najpierw otaczam wroga stojąc na jego tyłach i używam ulta. Wtedy nie ucieknie raczej ;p

Zawsze jest flash i ktoś może uciec

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Wyłącz exploity, wyłącz automatycznego ulta i graj. Przeważnie staty 20/5, bo jak jungler przylatuje na ganka po 6 lvlu to double kill xD

Ja tak gram. Exploity wyłączone, niby full legal, ale i tak bardzo szybko combo castuje, ulta sam używam i jest gicior.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...