Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FunnyGuilds - komendy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w FunnyGuilds usunac sobie jakies komendy w pluginie zeby poprostu nie dzialaly i nie byly widoczne pod /g

jestem za to w stanie dac admina na moim 100 slotowym serwerze ktory niedlugo powstanie 10 giga ramu ;-)

Pozdrawiam

Kontakt:
PW

Opublikowano

Z plugin.yml spróbuj usunąć tą komendę jakiej nie chcesz mieć i z configu chyba jest do ustawienia /g.

Opublikowano

Ale czy dalo by sie te komendy ogolnie usunac ??? zeby ich nie bylo i zeby nie zajmowaly miejsca, znaczy wiem ze sie da tylko nie wiem zbytnio jak -,-

W configu masz komendę, wystarczy ją usunąć. :-)

Z plugin.yml spróbuj usunąć tą komendę jakiej nie chcesz mieć i z configu chyba jest do ustawienia /g.

Opublikowano

Ale czy dalo by sie te komendy ogolnie usunac ??? zeby ich nie bylo i zeby nie zajmowaly miejsca, znaczy wiem ze sie da tylko nie wiem zbytnio jak -,-

W plugin.yml masz tam np. funnyguilds.create to usuń to co chcesz usunąć wtedy tej komendy nie będzie a jeśli chcesz całkowicie usunąć to pozostaje w kodzie to usunąć. 

Opublikowano

W plugin.yml masz tam np. funnyguilds.create to usuń to co chcesz usunąć wtedy tej komendy nie będzie a jeśli chcesz całkowicie usunąć to pozostaje w kodzie to usunąć. 

Dzieki a dalbys poradnij lub sam mi jak ta komende usunac w kodzie ;-)

Opublikowano

W kodzie usunąć tą komendę to chyba każdy głupi który miał do czynienia kiedyś z javą powinien potrafić... A wgl. poradnika nie znajdziesz... Co najwyżej to ktoś może Ci pomóc, ale jak znam ludzi to pewnie każdy będzie chciał za to haj$ chociaż to jest takie banalne...

Opublikowano

W kodzie usunąć tą komendę to chyba każdy głupi który miał do czynienia kiedyś z javą powinien potrafić... A wgl. poradnika nie znajdziesz... Co najwyżej to ktoś może Ci pomóc, ale jak znam ludzi to pewnie każdy będzie chciał za to haj$ chociaż to jest takie banalne...

To moze Ty bys mi pomogl usunac ?

Opublikowano

To moze Ty bys mi pomogl usunac ?

Jaką komendę chcesz usunąć? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...