Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat 300zł.

PlayBoy EDGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat... Chciałbym kupić sobie nowe słuchawki. Mam 300 zł. Steelseries Siberia V2 czy Razer Kraken ? Posiadam kartę graficzną zintegrowaną. A może polecicie mi coś lepszego ? Powiem szczerze... Design dla mnie też jest ważny :x.

@Edit. Zapomniałem dodać.. Słuchawki będą mi służyć główniej do gier (LoL (mało istotne) i cs), słuchania muzyki i oglądania filmów.

Opublikowano

Patrz w podpięte tematy, żądasz odpowiedzi a sam nie wykazujesz inicjatywy.

Obie pary słuchawek które podałeś są słabe w swojej cenie, Siberie nieco lepsze ale to nadal sprzęt wart może 100, 150zł

Jeśli mówimy o headsecie to takim budżetem zostają Ci HyperX Cloud zbudowane na bazie Takstar Pro80, wygodny i świetnie grający sprzęt. W przyszłości przyda im się dobra dźwiękówka tak jak każdemu dobremu sprzętowi

Opublikowano

Wybacz. Ta godzina... Też jestem zmęczony , chciałem tak na szybko. 
W przyszłości przyda im się dobra dźwiękówka tak jak każdemu dobremu sprzętowi "

Tzn ?

Opublikowano

To znaczy, że nieźle zagrają na zintegrowanej karcie dźwiękowej, ale na lepszej dopiero pokażą całe swoje możliwości. Generalnie w tej cenie jeśli mają być z mikro nic lepszego nie wykombinujesz.

Opublikowano

A Takstar Pro80 ? Z tego co patrzyłem to jest różnica około 50zł. Opłaca się wydać więcej na nie ?

@Edit. Oraz które są wygodniejsze... Rzecz jasna chodzi o kilku, czasem nawet kilkunastogodzinną rozgrywkę.

Opublikowano

Nie, to to samo. Oba modele znajdziesz za niecałe 3 stówki

HyperX czyli Takstary będą zdecydowanie wygodniejsze od Razerów, za to Siberie jeśli chodzi o wygodę ludzie chwalą aczkolwiek myślę, że i tak są słabsze od porządniejszego produktu pod tym względem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...