Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

re-install systemu..

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, aktualnie mam windows 7 home premium 32bit DEMO + virusy których anti-virus juz nie wrabia :D (nwm skąd je mam ale spox). Okej pobrałem se z torrentów win7 home premium 64bit tym razem fulla ale jak chcę zbootować (przez pendrive'a) to mam tam tylko opcję default i nic więcej nie mogę zrobić  i pisz że automatycznie się zbootuje za 10 sekund lecz nic się nie dzieje i czas się odnawia. Wcześniej jeszcze miałem win7 proffesional 64bit a teraz jak chcę nawet kilknąć setup.exe to pisze http://screenshooter.net/101734916/Alti_36lecz wcześniej miałem bez problemów 64 bitowy. Do wgrania iso na pendrivea użyłem programu unetbootin. można liczyć na pomoc? :)

Opublikowano

Procek obsługuje x64 systemy? 

Na staarym PC miałem procek, który nie obsługiwał x64( na prawdę gówno), a co zabawniejsze pierwszy system jaki na nim był to W7 Ultimate x64 :D 
Po czym, gdy miałem x32 i chciałem x64 to miałem chyba dokładnie to samo co Ty : )
------
Spróbuj tak czy siak coś z tego:
1.Pobierz instalkę, na której są wszystkie opcje systemów do zainstalowania.
2.Zgraj instalkę na płytę i ustaw w BIOS'ie, aby zaczynał bootować się z płyty, a potem dysku itd..
(nie zawsze z pendrive działa jak należy)
3. Jeśli masz możliwość zaktualizuj wszystkie sterowniki do płyty głównej, a jeśli nawet możesz to BIOS zaktualizuj(nie konieczne).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...