Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invites L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co pamietam an invitation to zaproszenie ale moze w szkole mnie oklamywali

top: tez moge kogos zaprosic.

Coo??? Przecież wiadomo o co chodzi.
Opublikowano

ja bym tam nikogo poza swoimi nie zapraszał, po cichu licze na to że właśnie zrobią l# na zamkmniętą społeczność i będzie można dawać komuś raz na jakiś czas inva albo za jakieś hajsy dla tworców... naprawde jak tego l# nie było z miecha było fajnie kto mial bola vipa czy free to c**j. ale teraz w każdym meczu jest z 4 odjebańców wystarczy popatrzeć jak skillshotow unikają... mało kto wyłacza jak ja połowe tego syfu co i tak nic nie robi a przynajmniej postaci nie scina jak leci w ciebie 10 skill shotow. toz to taki przypal ze tylko demka krecic i w suport wysyłac ;) oczywiście sam latam na czitach l# uzywam do niektórych postaci, jednak czesciej widać mnie na vipie z bola.

Opublikowano

ja bym tam nikogo poza swoimi nie zapraszał, po cichu licze na to że właśnie zrobią l# na zamkmniętą społeczność i będzie można dawać komuś raz na jakiś czas inva albo za jakieś hajsy dla tworców... naprawde jak tego l# nie było z miecha było fajnie kto mial bola vipa czy free to c**j. ale teraz w każdym meczu jest z 4 odjebańców wystarczy popatrzeć jak skillshotow unikają... mało kto wyłacza jak ja połowe tego syfu co i tak nic nie robi a przynajmniej postaci nie scina jak leci w ciebie 10 skill shotow. toz to taki przypal ze tylko demka krecic i w suport wysyłac ;) oczywiście sam latam na czitach l# uzywam do niektórych postaci, jednak czesciej widać mnie na vipie z bola.

C***a Riot zrobi za samo demko typa na rzekomym Evade XDD. Jebaniec G00D cisnął full repo Xerath+Evade, na reddicie widziało to kilkadziesiąt tysięcy osób, stwierdzili hacki i nie ma nadal bana ;]

Zresztą on sam się na mpc przyznał, że na hackach ciśnie [challenger/master tier].

A co do to tych invitów to nic to nie da dopóki nie wprowadzą jakiegoś zabezpieczenia na te pominięcie logowania. Sami twórcy pisali, że chcą by L# używało mniej ludzi bo zdarza się im widzieć w co 2-3 grze odpaleńca. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...