Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie myszy do kopania bloków.

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, będzie to mój 2 poradnik w tym roku KAPPA.

Pokaże wam jak włączyć automatyczne kopanie bez żadnych zbędnych programów/blokowaniem myszki lub jakimiś innymi dziwnymi sposobami.

Więc do rzeczy. Wchodzimy w "start" następnie "Panel sterowania" oraz szukamy pliku "mysz" i odpalamy ją.

Gdy już klikniemy w tą ikonę pokaże nam się okno przechodzimy do zakładki "Przyciski" następnie na samym dole jest "BlokadaKliknięcia" i zaznaczamy pod spodem "Włącz funkcję BlokadaKliknięcia" i gotowe. Aby zmienić szybkość "BlokadyKliknięcia" wchodzimy w Ustawienia i ustawiamy suwakiem czas przytrzymania po jakim "zablokuje" nam się mysz.

Może się przyda komuś na serwery SkyBlock.

DONT KOPI!

Opublikowano

Polecam mój sposób można siedzieć na yt/fb i innych xD

Pierwsze co wchodzimy w .minecraft , options i szukamy linijki "pauseOnLostFocus:true"  i zmieniamy na pauseOnLostFocus:false

Teraz wchodzimy na serwer na którym są np stoniarki skkf lub inni server.

Ustawiamy sie przy stoniarce klikamy f11 i lewy przycisk myszki.

I to tyle klikamy aż będzie sam kopał.

Teraz Klikamy alt + tab i przechodzimy do przegladarki lub innej gry

A nasz steave sam kopie.

Opublikowano

Polecam mój sposób można siedzieć na yt/fb i innych xD

Pierwsze co wchodzimy w .minecraft , options i szukamy linijki "pauseOnLostFocus:true"  i zmieniamy na pauseOnLostFocus:false

Teraz wchodzimy na serwer na którym są np stoniarki skkf lub inni server.

Ustawiamy sie przy stoniarce klikamy f11 i lewy przycisk myszki.

I to tyle klikamy aż będzie sam kopał.

Teraz Klikamy alt + tab i przechodzimy do przegladarki lub innej gry

A nasz steave sam kopie.

Dobry pomysł, działa to na każdych wersjach? 

Opublikowano

a ja znam podobny sposub i tez mozna siedziec naprzyklad na innej gierce tyle ze muj sposub jest prostszy poprostu zmieniasz niszczenie blokow np na "g" i trzymajac "g" klikasz f11 i idzesz grać w inna gierke :D (minimalizujesz klikajac klawisz windows lub alt+tab) TYM SPOSOBEM MOZNA PRZYCISNĄĆ KAŻDY INNY KLAWISZ

niewiem poco to tak rozwinołeś kuba607 niepotrzebne jest grzebanie w plikach gry

Opublikowano

Panowie sposobów jest wiele tylko gdzie w tym przyjemność gry?? Przecież takie granie kompletnie nie ma sensu.

Opublikowano

@franczesan

Myśle że jest przyjemność z grania poprostu wlanczasz 2 minecrafty i masz murzyna ale gluwnie chodzi mi oto ze jak kopiesz to tez zabardzo niema przyjemnosci z grania bo sie nudzisz przynajmniej ja tak mam :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...