Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mi lol pojdzie

DarekJach123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale gdzie ma on pójść? bo nie rozumiem tematu ;/

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Będziesz miał wahania z fpsami ja mam podobnego kompa z parametrami i mam średnio 15; 20 - 40 fps a przy teamfightach 5 fps. Jeszcze jeden minus to to że możesz się długo ładować do gry.

Opublikowano

Będziesz miał wahania z fpsami ja mam podobnego kompa z parametrami i mam średnio 15; 20 - 40 fps a przy teamfightach 5 fps. Jeszcze jeden minus to to że możesz się długo ładować do gry.

Przy takim czyms sie nie da grac.

@topic:

Zainwestuj w nowy PC, albo chociaz ram.

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny komputer. Ale dawałem rady wycisnąć 40 fps na low ustawieniach. Z tym że:

- Musisz mieć kom wolny od wirusów

- Zdefragmentowane partycje

- Obowiązkowo CCleaner, Odkurzacz.

- Game Booster 3

- Żadnych zbędnych śmieci na pulpicie i w ogóle niezasyfiony komputer

- Oczywiście fizycznenie również musi być czysty i musisz mieć jakieś nałożone świeże pasty termoprzewodzące :D

Mógłbyś także kombinować z lolsuspender.exe ale nie wiem czy to nadal działa. Aczkolwiek polecam zmienić kompa. Najlepsza recepta.

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny komputer. Ale dawałem rady wycisnąć 40 fps na low ustawieniach. Z tym że:

- Musisz mieć kom wolny od wirusów

- Zdefragmentowane partycje

- Obowiązkowo CCleaner, Odkurzacz.

- Game Booster 3

- Żadnych zbędnych śmieci na pulpicie i w ogóle niezasyfiony komputer

- Oczywiście fizycznenie również musi być czysty i musisz mieć jakieś nałożone świeże pasty termoprzewodzące :D

Mógłbyś także kombinować z lolsuspender.exe ale nie wiem czy to nadal działa. Aczkolwiek polecam zmienić kompa. Najlepsza recepta.

K***a następny informatyk. Po c**j ci ccleaner i odkurzacz, jak oba programy robić to samo czyli nic? (wywalają pliki tymczasowe ktore po przeglądaniu neta i odpaleniu paru programów znowu masz? tyle że działają pozniej wolniej) Gamebooster 3 zmiejsza ustawienia na minimum włącza tryb wydajności i cały c**j więcej. Zasyfiony pulpit? nie wiem czy skróty nie ważą po 2kb max... 

Masz grafike intel gma (zintegrowaną) pograsz na 20 fpsach ale bedzie Ci ciężko. Jak to laptop to nic nie zrobisz, jak skrzynia to kup grafike za 30zł na allegro używaną np c**jową gt22gt i masz 60fps na low

Opublikowano

K***a następny informatyk. Po c**j ci ccleaner i odkurzacz, jak oba programy robić to samo czyli nic? (wywalają pliki tymczasowe ktore po przeglądaniu neta i odpaleniu paru programów znowu masz? tyle że działają pozniej wolniej) Gamebooster 3 zmiejsza ustawienia na minimum włącza tryb wydajności i cały c**j więcej. Zasyfiony pulpit? nie wiem czy skróty nie ważą po 2kb max... 

Masz grafike intel gma (zintegrowaną) pograsz na 20 fpsach ale bedzie Ci ciężko. Jak to laptop to nic nie zrobisz, jak skrzynia to kup grafike za 30zł na allegro używaną np c**jową gt22gt i masz 60fps na low

Chill ^^ . Po prostu dałem radę, którą sam kiedyś stosowałem.

Opublikowano

Będziesz miał 20 - 30 fps na low... mam podobnego lapka i np. w teamfightach, gdzie poleci pięć ultów na raz mam 3 fps. Da się grać.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Będziesz miał 20 - 30 fps na low... mam podobnego lapka i np. w teamfightach, gdzie poleci pięć ultów na raz mam 3 fps. Da się grać.

Może dlatego, że laptopy nie są do gier? ;)

Mam gorszy komputer od Ciebie i gry gram solo, bez żadnych programów włączonych mam 60 FPS.

Wystarczy, że pobierzesz program "MSI Afterburner" - zmienia on ustawienia karty graficznej.

1. Pobierasz

2. Instalujesz

3. Włączasz

4. Dajesz wszystko na minimum.

Pozdro

Opublikowano

Mało z niego wyciągniesz. Myślę że tak 20-30 FPS MAX jakbyś coś w ustawieniach pozmieniał. Co prawda pójdzie, ale będziesz się bardziej denerwować niż czerpać przyjemność z gry.  :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...