Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metin2.pl - kilka pytań

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chciałem powrócić do Metin2.pl, grałem bardzo i to bardzo dużo na privach i osiągałem wszystko co było możliwe (max lv, eq i itp)

ale brakuje mi tego klasycznego metina. Mam więc do was 2 pytania.

1. Na jaki serwer powrócić?

2. O co chodzi z tym kupowaniem yang z IS, słyszałem od kogoś , że można kupić yangi z IS. To prawda?

Opublikowano

Brakuje ci klasycznego metina ? powiem ci że w tych czasach to to już przypomina bardziej koreańskiego harda na dopalaczach z napakowanym isem za złotówki niż klasycznego metina.

1. Samos jak już masz grać bo najwięcej osób moim zdaniem

2. tak , jest to następna część debilizmu firmy gameforge

Opublikowano

Brakuje ci klasycznego metina ? powiem ci że w tych czasach to to już przypomina bardziej koreańskiego harda na dopalaczach z napakowanym isem za złotówki niż klasycznego metina.

1. Samos jak już masz grać bo najwięcej osób moim zdaniem

2. tak , jest to następna część debilizmu firmy gameforge

Dzięki bardzo :) Zagram chyba na Samosie. Trochę zrypali dodając Yangi do IS ;/ Ktoś bogaty, który ma kasy jak piasku na pustyni może kupić tyle yang, że na 1lv bd miał eq na 105.. No niestety Gameforge musi zarabiać :D Jeszcze raz dzięki.

EDIT: Jaką postacią grać na Samosie?

Opublikowano

ja na samosie gram ponad tydzien i mam ribka+9, smierte+9 i eq z hp. wiec zawsze warto zaczac od nowa i nie jest wcale tak trudno jak ludzie pisza. 

Opublikowano

Dzięki bardzo :) Zagram chyba na Samosie. Trochę zrypali dodając Yangi do IS ;/ Ktoś bogaty, który ma kasy jak piasku na pustyni może kupić tyle yang, że na 1lv bd miał eq na 105.. No niestety Gameforge musi zarabiać :D Jeszcze raz dzięki.

Na początku najlepiej Sura WP.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Skoro nie podobają ci się yangi w IS,polecam zagrać na Tortudze,jako ze jest to najnowszy serwer,nie ma (jeszcze) na nim yangów w IS :).

Opublikowano

To zagraj na Tortudze jak nie chcesz yang w IS.

Bardziej ci polecam SG niż PLa.

Opublikowano

Siema!

Chciałem powrócić do Metin2.pl, grałem bardzo i to bardzo dużo na privach i osiągałem wszystko co było możliwe (max lv, eq i itp)

ale brakuje mi tego klasycznego metina. Mam więc do was 2 pytania.

1. Na jaki serwer powrócić?

2. O co chodzi z tym kupowaniem yang z IS, słyszałem od kogoś , że można kupić yangi z IS. To prawda?

1. Etolin, Tortuga

2. Tak można ale jest to bardzo drogie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...