Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueScreen z różnymi kodami po 5-10 minutach gry!

Lothes494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio natchnęło mnie do grania w 4s. No i wszystko pobrałem wszystkie aktualizacje zrobiłem i gdy odpalam grę po 5-10 minutach dostaję blue screena o różnych kodach. Naprawdę nie znam się na tym i proszę o pomoc :)

Opublikowano

Zadam Ci tylko pytanko, jesli grasz w 4story komputer chodzi ci bardzo wolno? tzn masz lagi zanim wlaczysz przegladarke minie troszke? Jesli tak, jest to spowodowane slabym procesorem, iz on nie wyrabia z przetwarzaniem tych "pikselow" np na wojnach czy spotach na expowisku. Sproboj uruchomic to w okienku, na slabych delatach oraz rozdzielczosci. Jesli nie pomoze to nie wiem co robic

Opublikowano

Wiesz lagów żadnych nie mam przeglądarka chodzi idealnie a procesor słaby nie jest bo aż 3.60 a to jest wartość minimalna a można podkręcić na lajcie do 4.80 np. w bf3 chodzi all na ultra i 90 fps :) Dzięki za rade właśnie będę próbował i zaraz editne i dam ci znac czy działa :)

@Edit

Nawet przy takich ustawieniach wyskakuje bluescreen szybciej niż zwykle ..

http://scr.hu/3v6h/8hmb9

jak myślisz format powinien pomóc ? bo gralem juz kiedys na tym komputerze na tym samym sprzęcie i na tym samym windowsie i działało bez problemów :/ 

Opublikowano

Nie wiem na jakich ustawieniach masz, bo ten screen sie nawet nie wczytuje. Nie wiem czy format pomoze, skoro chcesz od nowa miec wszystko to formatuj. Teraz dodaja ustawien tyle do gry i tych duperel ze wlaczajac to gre moze ci sie komputer wylaczyc xD

Opublikowano

Czyli problemu nie da sie rozwiazac ? :/ dodam te kod bluescreena teraz wyskakuje tylko 00x000000031

dodam ze tak wyglada to cale to cos XDDD

Podpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
  Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje o problemie:
  BCCode: 101
  BCP1: 0000000000000031
  BCP2: 0000000000000000
  BCP3: FFFFF88002F64180
  BCP4: 0000000000000002
  OS Version: 6_1_7600
  Service Pack: 0_0
  Product: 256_1
Opublikowano

Jeżeli reinstallacia nie pomogła i masz wszystko aktualne na komputerze, to coś z systemem, więc format się przyda.

Możesz też napisać do supportu. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...