Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xin zhao dyskusja o postaci

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XinZhao_0.jpg­

co sądzicie o tej postaci?? nadaje się na dzisiejszą kolejke solową czy raczej sobie go odpuścić

Opublikowano

Widziałem jak DisStream nim szalał, a wiadomo, że to najlepszy jungler na świecie, więc polecam.

Opublikowano

Widziałem jak DisStream nim szalał, a wiadomo, że to najlepszy jungler na świecie, więc polecam.

będzie aktualny jeszcze??

­

Opublikowano

Niestety, chociaż został nagrany przez króla, to zmiany wprowadzone przez Riot lekko go przedawniły.

Opublikowano

Ogólnie denerwująca postać jak gra się przeciwko niemu. Ma dość ciekawe ganki, doskok, ale postać nie dla mnie.

Na pewno nie jest najlepszy, są zdecydowanie lepsi 'dżunglerzy' np. Shaco, czy niedawno wypuszczona Rek'Sai.

Opublikowano

Xin op teraz na jungli, krul potrafi solo nim wyccerować gerkę. Polecem teraz zaczynać od czerwonego wzmocnienia, gdyż jeśli użyjesz na nim swojego porażenia to przywraca ci trochę życia. Co do skille to polecam zaczynać od Q potem W potem E. Jeśli chodzi o maxowanie to najpierw Q potem E.

x

Opublikowano

Osobiscie uwazam, ze xin jest spoko, ale nie do kazdej gry.

Jesli masz team pod tf to troche lipa, bo on jest taki, ze w 1 target sie wpieprza i tyle.

Ganki ma dobre, bo doskok, podrzut, slow... moze robic zarowno za tanka, jak i dps-a... musisz nim pocwiczyc po prostu, jak sie sprawdzi to graj nim :)

Opublikowano

Spoko ganki, DMG też dobry, clear jungli myślę że OK, sustain z bodajże W (ten co leczy co któryś atak). Inicjacja w teamfightach. Myślę, że warto nim grać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...