Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] WalkingGuilds.pl

DarylRD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow survival + gildie ale kreatywność na pewno wbije :)

a teraz serio

WalkingGuilds? hmm The Walking Dead? rly? człowieku wiesz wgl co znaczy Walking po ang?

GILDIE? łoł ciekawe czy to są funnyguilds czy tirexowe

prezentacja słaba

nie wbije bo nawet mi się nie chce na taki syf wchodzić

Opublikowano

wow survival + gildie ale kreatywność na pewno wbije :)

a teraz serio

WalkingGuilds? hmm The Walking Dead? rly? człowieku wiesz wgl co znaczy Walking po ang?

GILDIE? łoł ciekawe czy to są funnyguilds czy tirexowe

prezentacja słaba

nie wbije bo nawet mi się nie chce na taki syf wchodzić

Ty jesteś tylko wielki kiedy wciskach " caps locka " :-) 

Serio, oceniać , nawet nie byłeś, żałosne. Ale co zrobić, gimbaza teraz tak robi.

nie rly, pisz po polsku :) Nie wiem co to znaczy walking - powiedz mi. 

NIEpozdrawiam :) 

Opublikowano

Według mnie nazwa fajna ale żeby miała coś wspólnego z tymi "wędrującymi gildiami" to było by jeszcze lepsze. Pozdro!

PS.Ile macie slotów? Podaj więcej info bo naprawde może wbije jak narazie mnie nie zachęciło ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Według mnie nazwa fajna ale żeby miała coś wspólnego z tymi "wędrującymi gildiami" to było by jeszcze lepsze. Pozdro!

PS.Ile macie slotów? Podaj więcej info bo naprawde może wbije jak narazie mnie nie zachęciło ;)

300 slotów :) Zaraz dodam to prezentacji 

Opublikowano

Hmm... Prezentacja jest całkiem dobrze opisana , mapa jest całkiem jak by to ująć ,słaba. Postarajcie się wybudować lepszą mapkę ;)

Była tylko część z początków budowy . Dodaliśmy trochę tego i tamtego :)

SERWER AKTYWNY - ZAPRASZAM ! ;-)

Opublikowano

Hmm... Prezentacja jest całkiem dobrze opisana , mapa jest całkiem jak by to ująć ,słaba. Postarajcie się wybudować lepszą mapkę ;)

Jako główny budowniczy serwera nie wiem co Ci się w niej nie podoba. Możesz rozwinąć wypowiedź i napisać co Ci się konkretnie nie podoba.

2115

Opublikowano

300 slotów :) Zaraz dodam to prezentacji 

Kolego, obstawiam pisiont groszy, że zakupiłeś pakiet premium z craft*****.pl z ich "nielimitowanym ram i slotami" za 30zł.

300 slotów z craft*****? Ciekawe ile musiałeś wybulić za serwer, albo użyłeś FakeSlots ;) Co do samego serwera, słaby jak barszcz z torebki od Winiary, nic unikalnego. Zestaw startowy daje upieczony schab, który nazywa się "kamienny kilof" i torcha "kamienna lopata"... Ktoś chyba ID pomylił?

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Kolego, obstawiam pisiont groszy, że zakupiłeś pakiet premium z craft*****.pl z ich "nielimitowanym ram i slotami" za 30zł.

300 slotów z craft*****? Ciekawe ile musiałeś wybulić za serwer, albo użyłeś FakeSlots ;) Co do samego serwera, słaby jak barszcz z torebki od Winiary, nic unikalnego. Zestaw startowy daje upieczony schab, który nazywa się "kamienny kilof" i torcha "kamienna lopata"... Ktoś chyba ID pomylił?

No co Ty, taki troll :) Żadne fakeslots .. co Ty gadasz wgl ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...