Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność DevCassio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym się was, forumowiczów zapytać czy Cassiopeia bez włączonego legit mode zostanie wykryta przez Riot i moje konto zostanie zbanowane, czy tylko gracze mnie zgłoszą. Czy na poziomie Golda ludzie mnie zgłoszą ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Każdy może nakręcic film, niezależnie od dywizji. Teraz prowadzisz rosyjską ruletkę, albo zyskasz niewiele, albo przepierdolisz sobie konto :)

Opublikowano

Oczywiscie, jednak dla mnie 1 gra nie jest warta całego konta. Polecam grać bez explo - gra praktycznie sie nieróżni, a nie bedziesz miał kłopotów z kontem.

Opublikowano

gralem 100 gier cassio na exploitach mam 63 winy 37 lostów i nie mam bana, to sa bezpodstawne pierdolenia bo nie umiecie grać na exploitach to jest problem. Jak ktoś nie leci jak jakiś idiota ze wciśniętą spacją to dostaje bana.

ten temat byl walkowany milion razy i to ze jestes nowy to nie zwalnia cie z czynnosci czytania innych tematow.

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...