Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

626361420140145524864.jpeg
Chcielibyśmy zaprosić cię na nowy, wspaniały serwer bazujący na gildiach.
Valaanth Reborn skupia się na budowaniu fortyfikacji oraz najeżdżaniu na inne gildie (rajdy).
Na serwerze znajdują się takie pluginy jak mcMMO, które urozmaicają rozgrywkę i PvP.

Tworząc ten serwer myślałem o uwagach graczy, które dostawałem robiąc serwery przez ostatnie 2 lata, oraz o niemal zapomnianym, ale mimo to świetnym serwerze, który odmienił moje (i wielu innych) spojrzenie na serwery typu 'wojny gildii', oraz ogółem na Minecraft'a - mc.socek.org.

Valaanth Reborn to właśnie odwzorowanie socka, uzupełnione dużym doświadczeniem zarówno od stron graczy, jak i administracji.

951261420140461524864.jpeg

PvP, moby, zwierzęta - oczywiście włączone.

740911420140461524864.jpeg

Serwer należy do nowej sieci serwerów Thaumnet.pl - strona jeszcze jest w trakcie budowy.

168061420140461524864.jpeg

Właściciel: Vrath_

Na razie wszystkim zajmuję się ja, lecz już wkrótce zaczynam rekrutować!

227971420140461524864.jpeg

Co jakiś czas wybrana zostanie najlepsza baza. Będą pod uwagę brane różne kryteria: wygląd, mechanizacja, obronność... Dla członków wybranej gildii będą nagrody.

Dla najlepszych poradników robionych przez graczy również przewidziane są nagrody.

Opublikowano

@refresh.

Brak potrzeby logowania się dla graczy Premium. Naprawiono działanie skinów.

Wkrótce dodaję konto Plus, dające możliwości tworzenia wielkich (i szybkich!) piecy używających lawy jako paliwa (+ automatyzacja), tworzenie wind, przemianę koni itp.
Pracuję również nad stroną, forum i poradnikami.

Opublikowano

Nie polecam. Administrator cały czas włącza i wyłącza serwer tak jakby nie umiał skonfigurować go raz a dobrze...

Off ? ? ( 10:19 ) 

Kiedy serwer będzie online?

Serwer został wczoraj wyłączony ze względu na większą przerwę techniczną. @chemioterapia: RAZ. Raz był wyłączony. Zdarzają się restarty, bo gdy wgrywam jakiś nowy plugin, to wiadomo, że żeby skonfigurować plugin, plugin musi najpierw wygenerować plik konfiguracyjny. Ale akurat wtedy ciebie nie było.

Przerwa techniczna się kończy, serwer powinien znowu działać od około 13.

Opublikowano

@Refresh

(chemioterapia "nie poleca", ale jednak nadal gra :P)

Dodano pipe'y (wg sugestii @chemioterapia, IC również zamierzam dodać, ale to trochę później ;)), przywrócono funkcjonalność liftów (z bonusem! :P) i lavafurnace (przetapia/piecze 2 razy szybciej!).

Opublikowano

Serwer jest fajny dla graczy lubiących stary typowy minecraft, nie ma żadnych dropów z kamienia więc nie można mieć darmowych surowców ze zwykłej lawy itp. Pluginy typu Runecraft i Craftbook dodają klimatu i zwiększają możliwości redstone.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...