Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dzisiaj chcę wam zaprezentować program dzięki któremu będziecie mogli sobie ustawic każdy możliwy skin jaki tylko chcecie jedynym minusem jest to że wy go tylko widzicie,ale jadnak coś już jest [ :P] A więc zaczynajmy

1.Wchodzicie na link: http://www.mkjogo.com/en/ czekacie 5 sekund i w prawym gornym rogu klikacie skip ad

2.Wyswietli wam się strona.Klikacie wielki przycisk download ktory jest czerwonego koloru na białym tle

3.Po pobraniu instalujecie program

4.Po instalacji uruchamiacie go i na dole z lewej strony klikacie przycisk register.Rejestrujecie sie i potwierdzacie e-mail

5.Pozniej sie logujecie na stworzonym koncie

6.Teraz na górze przechodzicie w 3 zakładkę która nazywa się features

7.Następnie klikacie po lewej stronie Game Patch

8.Potem klikacie browse i szukacie miejsca zainstalowania lola tak własciwie szukamy folderu Riot Games ^^

9.Zaznaczamy lol.launcher.exe

10.Teraz możemy kliknąc Start Game

11.Logujemy sie na nasze konto na lolu klikamy Graj zaczynamy mecz gdy bedziemy w ekranie wybierania postaci wyswietli nam sie kwadrat z pytajnikiem po wybraniu jakiegoś bohatera zamiast pytajnika bedzie nasz bohater klikamy w to wybieramy skina i klikamy apply jezeli przejdziemy w zakładke recomend item i je sobie wgramy to podczas gry bedziemy mogli ten build kupic

Mam nadzieję że pomogłem i mój poradnik się podobał ^^

Już za to bana nie można dostać ponieważ wprowadzono normalnie timera do lola ;) a majas skiny których nikt inny nie widzi nie robicie nikomu krzywdy Pozdrawiam :P

Opublikowano

@Mogeto - nie widzą, bo nie ingerujesz w konto tylko w klienta ;]

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...