Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z runami

feesee213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wbiłem dzisiaj na League of Legends po 3 miesiącach. Gdy chciałem zobaczyć jak poustawiane mam strony z runami okazało się, że wszystkie runy zniknęły, a zostały tylko te 1 kręgu. Jest to jakiś bug, czy możliwe, że ktoś odwiedził moje konto?

Opublikowano

­Tak, bardzo bardzo możliwe że ktoś wbił Ci na konto i użył rune combinera. Jeśli jednak tak się stało to możesz napisać do supportu, sprawdzą czy tak było i możliwe że uda Ci się przywrócić konto do stanu przed kradzieżą (jeśli miała miejsce)

Opublikowano

­

Na 90% ktoś ci wbił na konto. I jeśli to prawda  to support ci nie pomoże, bo nawet nie ma jak oddać ci run.

Riot przywraca konto do stanu przed kradzieżą jeśli kradzież faktycznie miała miejsce

Opublikowano

­

Riot przywraca konto do stanu przed kradzieżą jeśli kradzież faktycznie miała miejsce

Ale to nie jest kradzież tylko "zabawa" na koncie ;D

Opublikowano

Jak wykupiłeś stronki z runami z rp na refy to Ci nie oddadzą, bo ostatnio usuneli tę opcję tym którzy spamowali te refy, pozdro :)

Czytanie ze zrozumieniem.

Właśnie mi odpisali, że nie oddadzą run.

Niestety nie mogę przywrócić zawartości jaką straciłeś. Na Graczu spoczywa pełna odpowiedzialność za zachowanie poufności Danych uwierzytelniających logowania oraz za każda i wszelkie czynności (w tym zakupy i płatności, jeśli zajdzie taki przypadek) wykonywane za pośrednictwem jego Konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...